Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Galaxy S6:sta muotoutumassa Samsungille karvas pettymys

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

Samsungilla on ollut kovat odotukset uusien Galaxy S6 -mallien suhteen. Yhtiö ennusti myyvänsä jopa 70 miljoonaa puhelinta vuoden loppuun mennessä. Ensimmäisen kuukauden myyntilukemat jäävät kuitenkin tuntuvasti tavoitteista.

Galaxy S6:n ja Galaxy S6 edgen kerrotaan myyneen tähän päivään mennessä yli 10 miljoonaa kappaletta. Rajapyykin rikkominen vei uutuuspuhelimilta noin kuukauden. Myyntilukemat varmisti korealaiselle Yonhap-uutissivustolle ”korkea-arvoinen Samsung-johtaja”, Forbes kertoo.

Lukema on yllättävän alhainen, kun ottaa huomioon alkuvuoden raportit jopa 20 miljoonan kappaleen kokoisiksi nousseista ennakkotilauksista. Samoin koko vuoden myyntien kannalta alku jää hitaaksi. Kuten Forbeskin huomio, yleensä uuden laitteen ensimmäinen kuukausi on myyntilukemiltaan isoin. Mikäli Galaxy S6 ja S6 edge ovat vasta nyt ylittäneet 10 miljoonan laitteen myynnit, pitäisi Samsungin kaupata uutuuksia koko loppuvuoden ajan yli 8 miljoonaa kappaletta kuussa. Tämä taas on lähes mahdoton tehtävä.

Jopa paljon kritiikkiä osakseen saanut ja Galaxy-sarjan reiluun uusimiseen johtanut Galaxy S5 -malli myi ensimmäiset 10 miljoonaa kappalettaan noin kuukaudessa. On siis selvää, että Japani ei ole jäänyt ainoaksi Galaxy S6:n kannalta vaisuksi markkina-alueeksi.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. sambo

  Liian kallis ja sillä selvä.

 2. Matti

  Liian kallis.

 3. Mooses80

  Liian kallis varsinki ku hinta tulee putomaan ihan niiku kaikissa samsungin luureis tapana. Sit viel samsung ei voi olla status symbooli koska niil on niin monta ämpärimuovi mallia myynissä samaan aikaan. S6 on kyl hieno ihan hyvät spektit mut saman hintanen ku iphone6 ?? Iphone pitää sentään hintansa jälkimarkkinoilla samsung ei.

 4. BottonLine

  Parempi jatkaa vaan niiden bugisten saippuakoteloiden valmistamista missä on hyvä.

 5. LaDeX

  Kallis? Saman hintainen kuin muutkin huippuluurit.

 6. juujika

  Sanotaan ettei tuo tuo mitään uutta käyttäjälle verrattuna vanhempaan malliin, niin mitä tuossa sitten on muuttunut?

  • LaDeX

   Parempi kamera, tehokkaampi rauta, sisäänrakennettu langaton lataus jne. Arvosteluja voi lukea.

   • juujika

    Onhan siinä sitten jo vähän uutta sisältöä, uusia ominaisuuksia vissiin tarkoitettiin ettei niitä ole vanhaan verrattuna.

    • akzuh

     Ehkä sormenjälkitunnistimen toiminnan muutos, iphone tyyliseksi.

  • Janne Laakso

   Sanoisin, että pelkkiä speksejä on turha tuijottaa, sillä S6 on käytön mukavuuden kannalta aivan eri maata kuin aiemmat huippumallit. Mielestäni sääli, ettei laite käy kaupaksi, sillä uudistus on varsin onnistunut.

 7. Swongswong

  Liian kallis, ja lisäksi vielä näyttää 100e puhelimelta.
  Ei ihme että kauppa ie käy.

  • LaDeX

   Minkä näköinen on 700 euron puhelin?

   • Hulivilipoika

    Se on 100 eurolla myytävä iPhonen näköinen kiinalaiskopio.

    • LaDeX

     Kannattaisikohan käydä optikolla? :)

Tuoreimmat jutut