Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi jättipuhelin tulossa HTC:lta – 5,5-tuumainen näyttö ja kahdeksanydinsuoritin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC logoTaiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC on kärsinyt jo pitkään ongelmista, mutta yhtiö sinnittelee kilpailussa mukana. Yhtiö on Sonyn tavoin tippunut 10 suurimman valmistajan joukosta. HTC:lta tulee jatkuvasti uusia älypuhelimia ja UpLeaks kertoo viimeisimpiä huhuja yhtiön suunnitelmista.

HTC A50C -koodinimellä kulkeva jättipuhelin sijoittuisi älypuhelimien keskiluokkaan. Sen 5,5-tuumaisen kosketusnäytön tarkkuus olisi tyydyttävät 1280×720 pikseliä. A50C:n nopeudesta huolehtisi MediaTekin kahdeksanytiminen MT6753T -järjestelmäpiiri, jonka tukena olisi kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia. Sisäistä tallennustilaa olisi 16 gigatavun verran.

Tulevassa jättiluurissa HTC käyttäisi Samsungin kameroita. Takapuolella sijaitsisi 12 megapikselin kamera, kun taas omakuvat otettaisiin viiden megapikselin kameralla. Käyttöjärjestelmänä HTC A50C:ssä toimisi Googlen Android 5.0 Lollipop Desire Sense 7.0 -käyttöliittymällä varustettuna.

Käyttöliittymässä mielenkiintoa herättää Desire-sana. Normaalisti HTC on puhunut vain Sense-käyttöliittymästä. Voi tietenkin olla, että HTC on räätälöinyt uudenlaisen käyttöliittymän Desire-älypuhelimilleen.

UpLeaksin tietojen mukaan tuleva jättipuhelin tulee ainakin Aasiassa myyntiin, mutta muusta maailmasta ei ole vielä tietoa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut