Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Galaxy Tab S2 on äärimmäisen ohut – tulossa Galaxy S6:n muotoilulla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy Tab S 10.5

Samsung Galaxy Tab S 10.5

Samsung esitteli viime kesänä uuden Galaxy Tab S -malliston. Laitteet olivat todellisia huippubtaletteja ja lähiaikoina Samsung päivittänee mallistoaan. Muutoksia olisi kuitenkin tulossa huomattavasti. OnLeaks on Twitter-tilillään kertonut tulevan Galaxy Tab S2:n fyysiset mitat ja antaa osviittaa laitteen muotoilusta.

Galaxy Tab S2:n näytön koko olisi astetta pienempi kuin edeltäjällään. 10,5 tuuman näyttö olisi vaihtunut 9,7-tuumaiseen näyttöön. Samalla sen kuvasuhde vaihtuisi 16:10:sta 4:3:een – samaan mikä on muun muassa Applen iPadeissa. Samsung esittelisi myös pienemmän Galaxy Tab S2:n, jonka näytön koko lienee noin kahdeksan tuumaa.

OnLeaksin mukaan isomman Galaxy Tab S2:n fyysiset mitat ovat 237,17 x 169,58 x 5,5 millimetriä. Jos tämä pitää paikkaansa, on tuleva tabletti äärimmäisen ohut – mahdollisesti markkinoiden ohuin tabletti. Galaxy Tab S2 -tablettien teknisistä ominaisuuksista ei ole vielä tietoa.

Tablettien muotokieli olisi kokemassa suuren muutoksen. Samsung muutti radikaalisti Galaxy S -älypuhelinten designia ja nyt sama olisi käymässä myös tableteille. Tämä on varmasti hyvä uutinen premium-laitteiden ystäville. Soveltuuko lasinen takakansi kuitenkaan tabletteihin?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Henrik

    Premium laatua (alumiinilla)!. :)

  2. vekeee

    Jännää, että tuo 4:3-kuvasuhde alkaa yleistyä muissakin kuin Applen laitteissa.

    Itse en ole koskaan pitänyt laajakuvanäytöistä tableteissa. Hyvä videoiden katseluun, mutta jotenkin omituinen muussa käytössä.

Tuoreimmat jutut