Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Xiaomi esitteli uuden älytelkkarin – viikon päästä näemme ”Ferrarin”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Xiaomin älytelkkari Mi TV 2

Xiaomin älytelkkari Mi TV 2

Kiinalainen elektroniikkavalmistaja Xiaomi tunnetaan paremmin sen älypuhelimistaan, mutta yhtiö valmistaa myös älytelevisioita. Yhtiö esitteli hiljattain uusimman 40-tuumaisen älytelevisionsa Xiaomi Mi TV 2:n. Tänään Xiaomi on julkaissut verkkosivuillaan kutsun tilaisuuteen 5-vuotissyntymäpäivän kunniaksi.

Xiaomi Mi TV 2:ssa on siis 40-tuumainen Full HD -näyttö, jonka on tuottanut Sharp. Kyseessä on LED-taustavalaistu LCD-televisio, jonka kontrastisuhde on kiitettävät 5000:1. Hintaa televisiolla on vain reilut 290 euroa.

Mi TV 2:n sisuksissa hyrrää neliytiminen MStar 6A908 -järjestelmäpiiri 1,45 gigahertsin taajuudella. RAM-käyttömuistia on 1,5 gigatavun verran ja tallennustilaa kahdeksan gigatavua. Televisio tukee yleisimpiä videoformaatteja kuten H.264:ää, MP4:ää, AVI:a ja MOV:ia. Mi TV 2:n käyttöjärjestelmänä toimii Androidiin pohjautuva MIUI TV. Sen ansiosta käyttäjät pääsevät nauttimaan erilaisista Android-sovelluksista television kautta.

Xiaomin kutsu

Xiaomin kutsu

Eilen uutisoimme Xiaomin ”Ferrari” -älypuhelimesta. Huhujen mukaan kyseinen laite näkee päivänvalon reilun viikonpäästä, kun yhtiö pitää tilaisuuden.

Xiaomin työnimellä Ferrari kehittämä puhelin sisältää Qualcommin Snapdragon 615 -järjestelmäpiirin, jonka tukena on kaksi gigatavua RAM-muistia. Takakameralla onnistuvat niin HDR-valokuvaus kuin Full HD -tason videokuvaus ja kamera ottaa suurimmillaan 12 megapikselin kuvia. Etukamera napsii taasen 4,8 megapikselin kuvia. Näyttö ”Ferrarissa” on 4,9-tuumainen ja tarkkuudeltaan 1920 x 1080 pikseliä. Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Xiaomin MIUI, joka pohjautuu Android Lollipopin versioon 5.0.2.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut