Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huaweilta uusi satasen puhelin – tuli myyntiin ilman julkistusta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei Ascend Y540

Huawei Ascend Y540

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja on tuonut uuden, todella edullisen puhelimensa myyntiin Alankomaissa. Huawei Ascend Y540 tuli myyntiin ilman mitään julkistusta ja samalla sen tekniset ominaisuudet näkivät päivänvalon. Asiasta kertoo GSM/Helpdesk. 

Huawei Y540 on todella edullinen älypuhelin. Teknisesti se ei ole mitenkään mullistava uutuus, mutta tuo kelvolliset ominaisuudet sadan euron hintaluokkaan. Laitteen sisuksissa hyrrää Qualcommin tuplaytiminen Snapdragon 200 -järjestelmäpiiri 1,2 gigahertsin taajuudella. RAM-muistia on gigatavun verran.

Puhelimessa on 4,5 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 854×480 pikseliä. Y540:ssa on viiden ja 0,3 megapikselin kamerat, 1 950 milliampeeritunnin akku ja kaksi SIM-korttipaikkaa. Tallennustilaa on vain neljän gigatavun verran, mutta apuun saapuu muistikorttipaikka, joka tukee kortteja 32 gigatavuun asti. Käyttöjärjestelmänä laitteessa toimii Android 4.4 KitKat pienien muutoksien kera.

Y540:n edeltäjää, Y530:aa, myydään Suomessa noin 100 euron hintaan. Alankomaalaisessa verkkokaupassa Y540:aa myydään 109 euron hintaan. Jos laite tulee Suomeen, on sen hinta luultavasti melkein sama kuin Alankomaissa, koska arvonlisäveroprosentti on Suomessa vain kolme prosenttiyksikköä korkeampi.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Kari

    Huawei Y530 pahin puute olikin ram:n pieni määrä. Tuo Y540 halpenee luultavasti hyvin pian alle 90e hintaan ja on hyvä valinta perussälypuhelimeksi esim. alakoululaiselle.

Tuoreimmat jutut