Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus pudotti Cyanogen-logon pois puhelimistaan

Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!

OnePlus One

OnePlus One

OnePlus ilmoitti eilen valinneensa uudelle Android-pohjaiselle käyttöjärjestelmälleen nimen. OxygenOS esitellään tarkemmin helmikuun 12. päivä, jonka jälkeen OnePlus One -omistajat voivat halutessaan asentaa Cyanogenin käyttöjärjestelmän tilalle OnePlussan oman OxygenOS:n. Uusien tuulien ja Intian Cyanogen-oikeusongelmien vuoksi OnePlus onkin vastikään muokannut One-puhelintensa ulkonäköä.

Aiemmin tässä kuussa yhtiö kertoi muokkaavansa One-puhelinten takakuoria ”puhtaan ja yhtenäisemmän ulkonäön” saavuttamiseksi. Nyt tiedämme, mitä OnePlus tällä kommentilla tarkoitti. Viimeisimpien ostajille toimitettujen OnePlus One -puhelinten takakuoria – tai muitakaan osia – ei nimittäin enää korista Cyanogen-brändäys. Aiemmin yhtiön logo löytyi puhelinten takaa.

Intiassa OnePlus ei voi myydä ja ylläpitää One-puhelimiaan Cyanogen OS -käyttöjärjestelmällä, kiitos Cyanogenin ja paikallisen Micromaxin sopimuksen. Sopimus takaa Micromaxille yksinoikeuden Cyanogen-brändin ja -teknologian käyttöön Intian alueella.

OnePlus Onet eivät siis voi kantaa brändäystä Intiassa ja tästä eteenpäin sitä ei näy myöskään muualla maailmassa. Tämä ei kuitenkaan ole täysi pesäero Cyanogenistä, sillä kansainvälisillä markkinoilla One-puhelimet toimitetaan edelleen Cyanogen OS:n kera.

Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. juujika

    Yhyy, yhdessä maassa ei voi käyttää ja sit pitää kaikki muuttaa. Olisivat julkaisseet jonku Intia version jos kerran se on noin tärkeää. Lisäksi Cyanogenin edustajahan sanoi OnePlussan liioitelleen asiaa, eikä he ole kieltäneet tuon softan käyttöä.

Tuoreimmat jutut