Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple Watch kauppoihin huhtikuussa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Edition

Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Edition

Applen toimitusjohtaja Tim Cook kertoi Applen loppuvuoden tulosjulkistuksen jälkeisessä analyytikkopuhelussa yhtiön Apple Watchin tulevan myyntiin huhtikuussa.

Apple julkisti Watchin loppuvuonna ja kertoi tuolloin sen olevan tulossa markkinoille aikaisin vuonna 2015 tarkentamatta ajankohtaa yksityiskohtaisemmin. Erinäiset huhut ja spekulaatiot ovat sittemmin velloneet, mutta nyt niille voidaan laittaa stoppi – ainakin ensimmäisen lanseerauksen osalta.

Tim Cook nimittäin totesi toimitusten alkavan huhtikuussa, mutta mitään tietoa millä alueilla myynti tällöin alkaa, ei vielä ole. Aiempien arvioiden mukaan välttämättä edes suuret Euroopan maat eivät kuuluisi ensiaaltoon, vaan myynti voisi lähteä liikkeelle lähteä vain Yhdysvalloista. Tähän ei nyt saatu lisävaloa.

Suomi on viime vuosien iPhone-lanseerauksissa kuulunut niin sanottuun toiseen aaltoon viikko pari suurmaiden lanseerauksen jälkeen.

Apple Watchin hinnoistakaan ei ole vielä tarkempaa tietoa. Apple on vain kertonut hintojen lähtevän 349 dollarista, mikä koskee Apple Watch Sportia. Epävirallisten arvioiden mukaan ruostumattomasta teräksestä tehdyn Apple Watchin hinnat voisivat liikkua hieman 500 dollarin/euron yläpuolelta ja kultaisen Apple Watch Editionin hinnan liikkuvan useammissa tuhansissa.

Apple Watchin myyntimenestystä seurataan tarkalla silmällä: kyse on ensimmäisestä Steve Jobsin jälkeisen ajan Applen uuden tuotekategorian laitelanseerauksesta. Lisäksi Applen kasvun jatkuminen vaatii tietenkin uusia avauksia, jotka tuovat merkittävästi lisää liikevaihtoa. Vuoden 2014 viimeisellä neljänneksellä Applen tulos ylitti erittäin vahvan iPhone 6 -myynnin vetämänä odotukset ja murskasi aiemmat ennätykset, mutta jo 69 prosenttia koko liiketoiminnasta syntyi iPhoneista.

Lisää Apple Watchista voit lukea aiemmista jutuistamme.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut