Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung tuomassa Galaxy S6:een paremman sormenjälkitunnistimen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung logo kylttiSamsung on käyttänyt jo muutamassa puhelimessaan ja tabletissaan sormenjälkitunnistinta. Tähän mennessä ne ovat kuitenkin olleet vedettävää sorttia, mutta asiaan olisi nähtävästi tulossa muutos, kertoo SamMobile. Sormenjälkintunnistimen toimintaan liitettäisiin myös uusia ominaisuuksia.

Yhtiö siirtyisi käyttämään sormenjälkitunnistimissaan kosketukseen perustuvaa tunnistusta. Aiemmin kotinäppäimeen integroitu sormenjälkitunnistin tarkasti sormenjäljen pyyhkäisyliikkeen avulla. Tällaista sormenjälkitunnistinta on astetta hankalampi käyttää – varsinkin yhdellä kädellä.

Esimerkiksi Huawei ja Apple ovat käyttäneet kosketukseen perustuvaa sormenjälkitunnistinta älylaitteissaan. Sellaisen sormenjälkitunnistimen etuna on nopeus ja tarkkuus. Samsung tulisi integroimaan sormenjälkitunnistimen edelleen kotinäppäimeen, jonka muoto saattaa muuttua.

Sormenjälkitunnistimen ominaisuuksia:

 • Laitteen avaus
 • Eri sivustoille kirjautuminen internet-selaimessa
 • Tunnistautuminen Samsungin palveluissa
 • Yksityinen Tila
 • PayPal -maksun vahvistaminen

Samsung tulisi käyttämään uudenlaista sormenjälkitunnistintaan Galax S6 -lippulaivaälypuhelimessaan. Galaxy S6:sta on huhuttu jo melko pitkään ja huhujen mukaan se julkistetaan maaliskuun alussa Mobile World Congressissa. Galaxy S6:sta voisi tulla kaksi eri versiota, joista toinen olisi ”normaaliversio” ja toinen Note Edgen kaltainen erikoisversio.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jake123

  Kummallista kun tuo Samsung se vaan yrittää matkia iPhonen toiminnallisuuksia, vaikka monet sampuuki-provot väittävät, ettei niitä edes ole. Mutta kyll vaan taaskin Samsung yrittää uudelleen ja uudelleen saada sormenjälkitunnistusta vihdoin toimivaksi …taas tosin vuoden-pari perässä hiippaillen.. No mistäs se Samsung muuten tietäiskään mitä käyttäjät kännyssään pitää hyvänä, miellyttävänä ja haluttavana. ;) …kuin vain iPhonea kopioimalla :D

 2. Jake123

  Heh, heh! Samsungin kantsis alkaa tehdä kopiokonetta. Siinä se ois varmaan huipputaitava :D …vaikka, you know, 3-D vehettä, sellasta joka kopioi koko laitteen saman tien… ;) heh, heh!

 3. Henrik

  Kopioimisessa ei ole mitään pahaa (sitä tekee kaikki valmistajat!),jos se on toimiva ratkaisu!. ;)

 4. LaDeX

  Eipä voi taas kuin facepalmata kommenteille. Sormenjälkilukijoitahan ei ole ennen iPhone 5s:ää ollut…

Tuoreimmat jutut