Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google Glassin myynti lakkaa tämän viikon jälkeen – mitä seuraavaksi?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google Glass ja korvakuuloke

Google Glass ja korvakuuloke

Google Glassin kehitysprojekti kokee lähipäivinä suuria muutoksia. Jo pidempään käynnissä ollut Explorer-vaihe tulee päätökseen ja kehitystyö siirretään uusiin käsiin. Samalla nykyisen Glass-version myynti lakkaa ensi maanantaina 19. tammikuuta. Suunnitelmista kertoi CNET.

Jatkossa Glass-projektia tulee luotsaamaan Nestin toimitusjohtaja Tony Fadell. Google osti Nestin viime vuoden alussa yli kolmella miljardilla dollarilla. Glass-kehityksen voidaan olettaa olevan hyvissä käsissä, sillä Fadell tunnetaan Nestin älytermostaattien lisäksi työstään iPodin ja iPhonen parissa. Fadellin alaisuudessa Glass-ryhmää johtaa toukokuussa laitteen pariin siirtynyt Ivy Ross.

Fadellin aikomuksena on tarjota ohjausta ja tukea Rossille ja hänen tiimilleen. Toistaiseksi Glass ei ole tuotteena ja konseptina vedonnut kuluttajiin Googlen odottamalla tavalla. Useiden analyytikkojen mukaan Fadell saattaisi kuitenkin kyetä kääntämään laitteen kelkan. Glass-työnsä ohella Fadell tulee jatkamaan Nestin johdossa.

Google Glassin seuraava versio aiotaan julkaista vielä tämän vuoden aikana. Laitteelta odotetaan ainakin aiempaa hoikempaa designia. Tarkempia tietoja esimerkiksi saatavuudesta tai hinnasta ei kuitenkaan ole toistaiseksi saatavilla. Paljon riippunee siitä, mihin suuntaan Glass Fadellin ja kehitystiimin käsissä etenee.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi