Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nexus 5:n tuotanto loppuu – vielä ehdit ostaa sen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nexus 5 punaisena

Nexus 5 poistuu pian kaupoista

Google esitteli taannoin uuden Nexus 6 -lippulaivaälypuhelimen, joka saapuu lähipäivinä myös Suomen markkinoille. Sen edeltäjän, Nexus 5:n, tuotanto lopetetaan ja yhtiö rupeaa myymään varastojaan tyhjiksi – joten toimi nopeasti, jos vielä haluat sen. Google on varmistanut asian. Asiasta uutisoi TechRadar.com.

LG:n valmistaja Google Nexus 5 jäi tähän mennessä viimeiseksi edulliseksi Nexus -laitteeksi. Tällä hetkellä Nexus 5 lähtee kaupasta mukaan 300 eurolla. Puhelin on kuitenkin edelleen varsin pätevä laite ja on yksi harvoja älypuhelimia, joissa on puhdas Android-käyttöjärjestelmä.

Yhtiö kertoo, että Nexus 5 tulee olemaan saatavilla Google Play-kaupasta ja joiltain jälleenmyyjiltä vielä ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen ajan – ellei varastot tyhjene ennen sitä.

Nexus 5:n voi ostaa monilta suomalaisilta elektroniikkakaupoilta. Esimerkiksi Verkkokauppa.com ja Gigantti myyvät Nexus 5:n 16 gigatavun versiota 299 euron hintaan. Tämä on edullisempi hinta kuin Googlen omassa Play-kaupasta. Sieltä 16 gigatavun version voi ostaa 349 euron hintaan ja 32 gigatavun version 399 euron hintaan.

Googlen päätös lopettaa Nexus 5:n tuotanto ei liene kenellekään yllätys. Yhtiö keskittynee jatkossa Nexus 6:n myymiseen. Toki olisi ollut hyvä asia, että Nexus-sarjassa olisi myynnissä myös pienempi puhelin, koska Nexus 6:n kuusituumainen näyttö ei sovellu kaikille.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Juhan

  ”Tällä hetkellä Nexus 6 lähtee kaupasta mukaan 300 eurolla.”

  Oikia olisi varmaan ”Tällä hetkellä Nexus _5_ lähtee kaupasta mukaan 300 eurolla.”

 2. Tomi

  Ehkä ei lähde Nexus 6 ihan 300€ kuten artikkeli väittää

  • Erno Konttinen

   Joo tottakai se on niin, että Nexus 5 lähtee kaupasta 300 eurolla. Lyöntivirhe sattunut. Nexus 6:n hinta pyörii tällä hetkellä yli 600 eurossa.

 3. keisari

  hyvä puhelin

 4. ari nässi

  Myös Lumia 1020 lähtee nykyään alle 300Eurolla. Suosikkini, koska löytyy kaikki mitä tarvitsen: kartat, netti, netin jakaminen, kytketyt sähköpostit, facebook jne. ja se killer feature: KAMERA

 5. juhuu

  Nexus 5 pahimmat puutteet ovat akku ja kestävyys. Jos nuo asiat olisivat olleet kunnossa niin olisin ostanut

Tuoreimmat jutut