Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huippusuosittu Candy Crush Saga saapui Windows Phonelle

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Candy Crush SagaCandy Crush Saga on todella suosittu peli mobiililaitteilla. Peli on ladattu eri mobiilialustoilla satoja miljoonia kertoja, joten kyseessä on yksi maailman suosituimmista mobiilipeleistä. Nyt Candy Crush Saga on rantautunut myös Windows Phonelle.

Pelin ideana on suorittaa erilaisia tehtäviä yhdistelemällä kentällä olevia karkkeja. Kokonaisuudessaan peli on hyvinkin yksinkertainen, mutta pidemmälle edetessä hyvinkin haastava. Candy Crush Saga on todella koukuttava peli.

Se saapui tänään Windows Phone Storeen. Käyttäjä voi ladata sen ilmaiseksi, mutta peli sisältää sovelluksen sisäisiä ostoja. Niiden hinnat alkavat alle eurosta, mutta suurimmillaan ne maksavat useita kymmeniä euroja. Pelissä on käytettävissä aina kerrallaan viisi elämää, jotka palautuvat aina tietyn ajan jälkeen. Odottelun ohella käyttäjä voi pyytää elämiä Facebook -kavereiltaan tai ostaa elämiä lisää.

Candy Crush Sagaa voi pelata Windows Phone 8- ja Windows Phone 8.1 -älypuhelimilla. Peli vaatii vain 512 megatavua RAM-muistia, joten se toiminee kaikilla Windows Phone -älypuhelimilla – lukuunottamatta Windows Phone 7.x -älypuhelimia. Pelin voi ladata Windows Phone Storesta.

Peli on saatavilla myös Androidille Google Playsta ja iOS:lle App Storesta. Saa nähdä, kuinka kauan kestää, että uusi Candy Crush Soda Saga saapuu Windows Phonelle.

qr code
QR-koodi Candy Crush Sagan Windows Phone versioon.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. jasso

    Muuten jees mutta tasot menee löysälle *sanonko mille* kun pääsee level 711. Siitä eteenpäin tasot ihan huuhaata toivois pikaista korjausta asiaan.

Tuoreimmat jutut