Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Logitech julkisti uuden iPad-näppäimistön – ”Markkinoiden kätevimmin kannettava”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Logitech Keys-To-Go

Logitech Keys-To-Go

Logitech julkisti tänään uuden Keys-To-Go-näppäimistön, joka toimii kaikkien iPadien kanssa. Kyseessä on Logitechin mukaan kevyt, ohut ja kestävä matkanäppäimistö pitkällä akkukestolla. Lisäksi myyntiin tulee kaksi päivitettyä näppäimistökantta uudelle iPad Air 2 -tabletille.

Keys-To-Go on 6,1 millimetriä paksu ja painaa 180 grammaa. Kokoluokkansa vuoksi näppäimistö kulkee Logitechin mukaan vaivatta mukana. ”Ihmiset käyttävät iPadeja kaikkialla ja Logitech Keys-To-Go on suunniteltu erityisesti tällaista käyttötarkoitusta varten. Näppäimistön tulee soveltua ihmisten liikkuvaan elämäntapaan”, kommentoi Logitechin mobiilituotteiden johtaja Michele Hermann.

Keys-To-Go-näppäimistössä painikevälit on pyritty pitämään miellyttävinä. Lisäksi näppäimet on suojattu FabricSkin-pinnoitteen avulla roiskeilta, pieniltä roskilta ja lialta. Näppäimistö yhdistyy tablettiin Bluetoothin avulla. Akkukestoksi on luvattu kolme kuukautta ja laitteen mukana tulee erillinen USB-laturi.

Keys-To-Go tulee saataville kolmessa värissä: punaisena, mustana ja turkoosina. Näppäimistön suositushinta on 79 euroa.

Keys-To-Gon lisäksi Logitech julkaisee Ultrathin ja Type+ -näppäimistöt iPad Air 2:sta varten. Ensimmäinen on ohut alumiinista valmistettu näppäimistö, joka kiinnittyy laitteeseen magneetin avulla ja toimii samalla näytön suojana. Jälkimmäinen taas on sekä tabletin etu- että takapuolta suojaava näppäimistökansi. iPad Air 2 -näppäimistökansien suositushinnat ovat 89 ja 99 euroa.

Keys-To-Go mustana. Näppäimistö kestää myös läikyttämisen.

Keys-To-Go mustana. Näppäimistö kestää myös läikyttämisen.

Keys-To-Go turkoosina

Keys-To-Go turkoosina

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. hansu

    Onko tuossa hiiren korvikekin mukana?

Tuoreimmat jutut