Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Asus: kaikki ZenFonet ja tietyt PadFonet saavat Lollipopin ensi vuonna

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Asus Zenfone 5

Asus ZenFone 5

Taiwanilaisen Sogi-verkkosivuston ja PhoneArenan mukaan Asus on ilmoittanut, mitkä laitteet yhtiö aikoo päivittää Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmään. Varmistus saatiin Asukselta eräällä yhtiön virallisista keskustelupalstoista. Päivityslistalle kuuluu sekä PadFone- että ZenFone-sarjalaisia ja päivitykset alkavat näillä näkymin vuoden 2015 alkupuoliskolla.

Ensimmäiseksi Asus lupaa alkaa päivittää ZenFone-puhelimiaan. Lollipop tuodaan lopulta kaikille ZenFoneille huhtikuusta alkaen. Sekä ZenFone 4:n, ZenFone 5:n että ZenFone 6:n omistajat voivat siis nauttia uudesta Androidista ensi vuonna.

Lisäksi Lollipop-päivitys tuodaan PadFone S ja PadFone Infinity 2 (A86) -laitteille. PadFone S:n päivityksen odotetaan myös saapuvan käyttäjille ensi vuoden huhtikuussa. Sen sijaan PadFone Infinityn tuoreempi versio saa Lollipop-käsittelyn näillä näkymin vasta kesäkuussa. Muita PadFone-laitteita ei listasta toistaiseksi löydy, mutta niistä saatetaan antaa tietoja myös jälkikäteen.

Asus-puhelinten käyttäjät saavat siis joka tapauksessa odottaa Lollipopia useita kuukausia, mutta monille laitteille päivityksen pitäisi kuitenkin lopulta saapua. Asuksen lisäksi myös monet muut Android-laitteiden valmistajat ovat jo kertoneet suunnitelmistaan Lollipop-päivitysten suhteen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. juhuu

    Mikä niisså pävityksissä kestää. Laittaidivat vaan puhtaan androidin jakoon niin olisi paljon nopeampaA

Tuoreimmat jutut