Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungista tulossa Facebookin virallinen laitteistovalmistaja?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsungilta odotetaan lisää metallirakenteisia puhelimiaFacebook ja Samsung ovat sopineet tuottavansa yhteistyössä mobiilipalveluita. Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg ja Samsung Electronicsin varapuhemies Lee Jae-yong tapasivat korealaisen laitevalmistajan konttorilla Seoulissa myöhään tiistai-iltana. The Korea Timesin mukaan kyseessä on jo kolmas vastaava tapaaminen reilun vuoden sisään.

Tapaaminen on lähteiden mukaan päätynyt molempia osapuolia hyödyttävään ratkaisuun. Eräs neuvottelut tunteva taho kommentoi, että Facebook tarvitsee sosiaaliseen ekosysteemiinsä luotettavan laitteistopuolen kumppanin ja että Samsungin uskotaan olevan oikea yhtiö tuohon rooliin.

Samsungilla ja Facebookilla on jo taustaa yhteistoiminnassa. Samsung esitteli syyskuun alussa Gear VR -virtuaalilasit, jotka on kehitetty yhteistyössä Facebookin omistaman Oculus VR:n kanssa. Lisäksi Facebook tarjoaa tietyille Samsung-, Nexus ja HTC-puhelimille erityistä Home-sovellusta, joka mahdollistaa laitteen kotinäkymän muokkaamisen Facebook-sisällön avulla.

HTC:n kanssa kehitetty ja Facebook-puhelimeksi tituleerattu HTC First on myynyt huonosti, eli vastaavaa projektia Facebook ja Samsung tuskin suunnittelevat. The Korea Times kertoo viihdejättien keskustelleen muun muassa ”futuristisista bisnesprojekteista”. Suunnitelmien tarkka luonne on kuitenkin vielä pimennossa, sillä yhtiöt eivät ole suoraan kommentoineet tilannetta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. mooses80

    Jotain tommosta aikanaan nokiaki sopi naamakirjan kanssa. Mitään mullistavaa ei kuitenkaan tullu. Vaikka piti olla hieno ja isojuttu.. mitenköhän facebookille tulee käymään aikanaan jos eivät laajenna liiketoimintaa? Pelkällä somella ei loputtomiin tuu pärjää ku uusia tulee ku sieniä sateella.