Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onko todellisuus tylsää? Samsung esitteli lääkkeen pulmaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Gear VR Innovator Edition

Samsung Gear VR Innovator Edition

Puhelinuutuuksien lisäksi Samsung esitteli tänään myös huhutut virtuaalitodellisuuslasinsa. Yhteistyössä Oculus VR:n kanssa kehitetty laite kulkee nimellä Gear VR Innovator Edition. Kyseessä on siis päähän asetettava kehys, joka käyttää Galaxy Note 4 -puhelinta näyttönä ja liikkeentunnistimena.

Tarkalla ja hyvän väritoiston omaavalla näytöllä varustettu puhelin asetetaan kehykseen silmien eteen ja kokonaisuus tunnistaa käyttäjän pään asennon puhelimen antureiden tarjoamilla tiedoilla ja osaa näin kääntää käyttäjän näkemää kuvaa eri suuntiin. Laitteessa on myös nappi, jolla virtuaalitodellisuus muuttuu laitteen edessä olevaksi todellisuudeksi, eli käyttäjä voi vaikkapa navigoida Google Mapsin avulla ja nappia painamalla katsoa välillä mitä edellä näkyy.

Samsung Gear VR Innovator Edition

Samsung Gear VR Innovator Edition

Samsung esitteli julkistustilaisuudessa lukuisia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa se aikoo tarjota viihde- ja hyötysovelluksia, kuten pelejä ja opetus- ja koulutussovelluksia lasien kanssa käytettäväksi. Viihdekäyttöä varten lasit tulevat myyntiin myös yhdessä Samsungin Gamepad-peliohjaimen kanssa. Gear VR Innovator Editionin on määrä tulla myyntiin vielä tämän vuoden aikana valikoitujen jälleenmyyjien sekä Samsungin oman verkkokaupan kautta. Verottomaksi hinnaksi laseille on tulossa 200 euroa tai 250 euroa yhdessä peliohjaimen kanssa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. hansu

    Yks tyhmemmistä innovaatioista kehittää kännykälle virtuaalilasit ja vielä tietylle kännykälle plekästään, vaikka markkinat ovat täysin avoinna kaikkialla muualla.

Tuoreimmat jutut