Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kotimainen startup hakee arjen hallinnalle joukkorahoitusta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Oululainen Mekiwi Oy on aloittanut kampanjan Indiegogo-joukkorahoituspalvelussa. Kyseessä on tämän vuode keväällä perustettu startup-yritys, joka kaipaa rahoitusta kesäkuussa uutisoidun Wimble-sovelluksensa kehitystyön tueksi.

Mekiwin toimitusjohtaja Antti Kanasen mukaan Wimble on älykäs ja kaikenkattava mobiilisovellus, joka auttaa ihmisiä hallitsemaan päivittäistä elämäänsä tehokkaasti. ”Tämä innovatiivinen sovellus yhdistää leikkimielisyyden, älykkyyden ja sosiaaliset elementit ajanhallinnan kanssa”, jatkaa Kananen. Kyseessä on yrityksen ensimmäinen sovellustuote.

Mekiwin tavoitteena on kerätä vähintään 50 000 dollaria Wimble-sovelluksen jatkokehitykseen. Wimble on jo tulossa Android-laitteille tämän vuoden syksyllä. Lisärahoituksella Mekiwin tarkoituksena on kehittää ja julkaista sovellus myös iOSille, Windows Phonelle, puettaville laitteille ja verkkoon, mikäli rahoitusta kertyy riittävästi. Kaikki Indiegogo-kampanjassa kerätyt varat käytetään näiden päämäärien saavuttamiseen.

Tuttuun joukkorahoitustapaan lahjoittajille tarjotaan monenlaisia tukipaketteja. Alhaisimman paketin saa lunastettua kolmella dollarilla, jolloin vastineeksi saa kolme vapaavalintaista teemaa Wimble-sovellukseensa. Palkinnot kasvavat tukisummien kasvaessa aina Pohjois-Suomessa järjestettäviin juhliin saakka.

Mekiwiin ja Wimbleen voit tutustua yrityksen kotisivuilla. Joukkorahoitukampanjan tiedot sen sijaan löydät Indiegogosta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Tämä on hieno uutinen valtavasti kasvavalla mobiilialalla! Itsellänikin on melkein kaikki arjen työkalut älypuhelimessa ja tämä softa saattaisi sopia hyvin tehostamaan minua muiden kanssa. Tuo joukkorahoituspalvelukin on tutustumisen arvoinen.

 2. hansu

  ”auttaa ihmisiä hallitsemaan päivittäistä elämäänsä tehokkaasti”

  Voi lol, tarviiko nykyihminen siihen erillisen sovelluksen.
  Miten alas ihmiset ovat vajonneetkaan älypuhelimien myötä…

 3. Mooses80

  Kuulostaa huuhaalta.. mikä toi vois käytännössä olla? Kalenteri jossa peli mukana :) öö

  • jep

   taitaavat panostaa tuohon gamification trendiin, mielenkiintoista ittelle ainaski

 4. jeijei

  kerrankin monta ohjelmaa yhdessä..kelpaa ainaki minulle

Tuoreimmat jutut