Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tuore oululainen yritys tähtää maailmalle älykkäällä ajanhallintasovelluksella

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Wimble

Mekiwi Oy on keväällä 2014 Oulussa perustettu startup-yritys, joka toimittaa helppokäyttöisiä ja älykkäitä ratkaisuja jokapäiväisen elämän hallintaan. Mekiwi tähtää globaaleille markkinoille kehittämällä ohjelmistoja mobiilialustoille muiden teknisten alustojen lisäksi. Tällä hetkellä yritys työllistää seitsemän työntekijää.

Mekiwin tuorein projekti on älykäs kalenterisovellus Wimble. Sovelluksella voi muun muassa tehdä luovia muistiinpanoja, luoda muisti- ja tehtävälistoja sekä asettaa erilaisia muistutuksia. Kaiken voi myös jakaa ystävien, perheen tai työkavereiden kanssa.

Wimblen erikoisuus tuntuu olevan kalenterimerkintöjen ja kommunikoinnin yhdistäminen. Mekiwin mukaan sovelluksella voi esimerkiksi lähettää kauppalistan puolisolle tai kutsua kavereita johonkin tapahtumaan paikkatietojen kera. Viestimintoiminnot siis kytkeytyvät kalenteritapahtumiin ja muistiinpanoihin. Sovelluksen voi myös synkronoida muiden kalenterien, kuten Google Calendarin kanssa.

Mekiwi lupaa, että Wimble on suunniteltu kevyeksi, käyttäjäystävälliseksi ja hyvin käytännölliseksi. Sovellus ei myöskään kerää tietoa käyttäjistään.

Halutessaan Wimbleä voi personoida erilaisin maksullisin teemoin ja muin lisäosin. Itse sovellus on kuitenkin ilmainen. Wimble julkaistaan Androidille tulevana syksynä, jolloin näemme lunastaako sovellus lupauksensa. Sitä odotellessa voit halutessasi tutustua Wimbleen tai Mekiwiin sovelluksen kotisivulla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hessu421

  Kuulostaapa lupaavalta! Nyt pitäs vaan syksymmälle odotella!

 2. Wimblaaja

  Tulee todella tarpeeseen!

 3. Reijo

  Uuh…aivan fantastista. Markkinoilla ei todellakaan ole näkynyt mitään tällaista vielä. Kädet hikoilevat ja tärisevät. Päätä huimaa…en vain millään malta odottaa syksyyn asti. Silloin alkaa todellinen mobiilivallankumous.

  Kiitos Jumalalle, Allahille ja Mekiwelle Wimblestä…aah…vielä muutama kuukausi…

Tuoreimmat jutut