Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus One -myrsky: 5000 kutsua puhelimen omistajaksi jaossa tänään

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus One

OnePlus One

Eräs vuoden mielenkiintoisimpia puhelintapauksia, OnePlus One, on kärsinyt jo pitkään viivästyksistä, tuotanto-ongelmista ja monia potentiaalisia käyttäjiä harmittaneesta kutsu-järjestelmästä. Tässä vaiheessa kutsut ovat melko lailla ainoa tapa päästä ostamaan hyvin rajatusti saatavilla oleva OnePlus One -puhelin. Tilanteen lievittämiseksi OnePlus on nyt laittanut pystyyn kampanjan, jossa vuorokauden kestävässä arvonnassa jaetaan yhteensä 5000 kutsua.

Kilpailun voittajat saavat siis kutsun, jonka avulla voi ostaa mustan 64 gigatavun version OnePlus One -puhelimesta. Laitteen hinta on 299 euroa.

Lisäksi 5000 puhelinkutsun voittaneen joukosta arvotaan kymmenen ihmistä, jotka saavat ilmaisen Bamboo StyleSwap Cover -takakuoren OnePlus One -puhelimelleen. Kyseessä on puupintaiseksi tyylitelty vaihtokuori.

Kilpailuun osallistutaan kirjautumalla kisasivulle joko Facebookin tai sähköpostiosoitteen avulla. Tämän jälkeen osallistujaa pyydetään tekemään erinäisiä toimia sosiaalisissa medioissa, kuten Facebook-sivusta tykkääminen. Toimia on neljä ja jokaisen suorittamisesta saa yhden ”arvan” mukaan kilpailuun. Kilpailu loppuu Suomen aikaa tänään kello 16.15, eli sitä on artikkelin julkaisun aikaan jäljellä vielä reilut kolme tuntia.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Seiresis

    64GB versio maksaa 299€, ei n. 270€.

    • Niko Haikala

      Noniin, tätä se kiireisen toimittajan elämä ajoittain on. Käänsin siis mennessäni tottuneesti nykykurssin mukaan unohtaen, että laitteelle oli ilmoitettu myös suositushinta euroissa. Tattis tarkennuksesta! :)

Tuoreimmat jutut