Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Viivästynyt OnePlus One viimein kaikkien tilattavissa syksyllä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus One

OnePlus One

Huhtikuussa tulevan One-puhelimensa paljastanu OnePlus valottaa nyt laitteen tulevaisuutta. Puhelin on erikoinen tapaus siksi, että se tarjoaa loistavia ominaisuuksia hämmentävän pieneen hintaan. OnePlus maksaa joko 269 euroa 16-gigaisena tai 299 euroa 64-gigaisena ja tarjoaa seuraavat tekniset ominaisuudet:

OnePlus Onen tekniset ominaisuudet

OnePlus Onen tekniset ominaisuudet

OnePlus Onen oli tarkoitus olla laajemmin saatavilla kesäkuussa, mutta näin ei kuitenkaan ole aivan käynyt.

Tällä hetkellä laite on niin sanotussa kutsu-vaiheessa. Laitteen voi siis ostaa vain, jos saa yritykseltä kutsun. Järjestelmä on hämmentänyt monia käyttäjiä eikä laitteita ole kovin paljoa liikenteessä. Toisaalta kutsu takaa sen, että laitteen saa saman tien itselleen.

Kutsuvaiheen tarkoitus on ollut varmistaa laitteen ja muiden palveluiden laatu. OnePlus haluaa pystyä korjaamaan mahdolliset ongelmat ennen laitteen laajempaa valmistusta tai myyntiä.

OnePlus kertoo, että seuraava vaihe OnePlus Onen lanseerauksessa on niin sanottu vakaa vaihe. Tällöin kutsujen lisäksi kuka tahansa voi normaaliin tapaan ennakkotilata laitteen. Puhelin maksetaan ennakkotilauksen yhteydessä, mutta laitetta ei kuitenkaan saa heti itselleen. Sen sijaan ennakkotilaaja saa henkilökohtaisen arvion siitä, milloin laite todennäköisesti toimitetaan.

Tässä vaiheessa ei ole varmaa, milloin ennakkotilauksien vastaanottaminen tarkalleen aloitetaan. OnePlus arvioi kuitenkin, että vaiheeseen siirrytään kolmannen vuosineljänneksen aikana, eli syyskuun loppuun mennessä. Takeita aikataulusta ei kuitenkaan toistaiseksi voida antaa. Ennakkotilausmahdollisuutta odotellessa laitteita myydään kutsupohjalta jatkuvasti.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut