Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia ja HTC hereillä somessa – näin reagoivat Samsungin Galaxy S5 -julkistukseen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokian twiittaama kuva

Nokian twiittaama kuva

Samsung julkisti tänään erittäin tapahtumarikkaan Mobile World Congress -avajaispäivän päätteeksi uuden Galaxy S5 -lippulaivaälypuhelimen sekä Gear Fit -aktiivisuusrannekkeen.

Galaxy S5 jatkaa pitkälti Samsungin aiemmista Galaxy S -malleista tutulla linjalla: tehoa on lisää, kameraa on parannettu ja mukaan on tuotu pari uutta koukkua, sormenjälkitunnistin sekä sykemittari.

Samsungin julkistus ei aiemmin päivällä nähdyn vuodon jälkeen aiheuttanut enää suuria yllätyksiä.

Samsungin kilpailijoista HTC ja Nokia olivat myös kärppänä paikalla Twitterissä kommentoimassa Samsungin julkistusta.

HTC:n odotetaan julkistavan uuden oman One-lippulaivaälypuhelimensa 25. maaliskuuta ja siihen viitaten se twiittasi kyseisen päivämäärän kera Galaxy S5:n ostajia odottavan ostajan katumus.

Nokia puolestaan heitti ilmoille kuvan Lumiasta ja kehotti erottautumaan joukosta. ”Not the Samesung ;)” voisi vääntyä suomeksikin kätevästi muotoon ”Ei Samasung”.

Loppujen lopuksi HTC:n ja Nokian ulostulot vaikuttavat hieman myös turhilta ja epätoivoisilta. Vaikkei Galaxy S5 tarjoillut megayllätyksiä, tulee se kuitenkin myymään monin verroin HTC:n ja Nokian lippulaivamalleihin verrattuna. Erityisesti HTC:n tilanne on jopa kriittinen, koska sillä ei ole näköpiirissä keinoja parantaa tilannettaan. Nokia puolestaan on tarttunut Microsoftin tarjoamaan pelastusrenkaaseen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. puppakka

  Ostakaa LG:tä, G2 oli viime vuoden paras Android -luuri :D

  • waltteri

   Kyllä oli tarkoitus G2 hankkia, mutta videokuvauksen jatkuva tarkennus, jota ei saa poos päältä ja joka aiheuttaa kuvaan ikävää pumppausta käänsi kelkan toisaalle.

 2. ts

  Perus härnäämistä, joskaan Samsungilta en muista nähneeni moista sosiaalisen median puolella. Turhia ja epätoivoisia yrityksiä tosiaan, mutta hämmästelen, mitä uutta Nokia on yleisesti tuonut laitteisiinsa aiempiin versioihin nähden? Niiden julkistukset, jos jotkut, ovat olleet vaisuja…erittäin vaisuja. Onneksi sekin tarina päättyy pian, samoin taitaa parin vuoden sisällä käydä HTC:lle.

  • JouluP

   Heh, samsung ei ehkä harrasta tätä somessa vaan pystyttää teiden varsille pilkka mainoksia. Jenkeissä parus kauraa.

   Nokian läppä ilmeisesti osui ja upposi ;)

   • Sami

    Sen takia sanoinkin, ettei Samsung tee tätä sosiaalisessa mediassa. Tienvarsimainoksia/billoboardeja käyttävät kaikki valmistajat, siinä ei ole mitään ihmeellistä.

    Nokian ”läppä” oli rehellisesti sanoen melko köyhä, mikäli sen oli tarkoitus hauska olla, kannatti mitä leiriä tahansa, jos mitään. Ymmärtäisin ”vitsin” toki, mikäli Nokia oikeasti uudistaisi itse laitteitaan, mutta kun uudistuksia tulee näitä vähemmän – huomattavasti vähemmän, niin en näe pointtia. Sama se.

 3. sarpanen

  Ennustajan lahjoja ”toimittajalla”? Huonoa journalismia, todella huonoa.

  • JouluP

   Markuksen ennustukset on ihan parhaita, taitaa miehestä kasvaa kovaa vauhtia uusi Eldar :D

 4. abcdef

  Ja WP tarjoaa tasan nollaluokan ”innovatiivisuutta”. Juu, ”samesung” tilaukseen kiitos, mikkisoftan kyhäelmät kierretään kaukaa.

Tuoreimmat jutut