Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä Samsungin toinen julkistus: Gear Fit

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

04 Gear_Fit_Group

Samsung on julkistanut uuden Galaxy S5 -lippulaivaälypuhelimen rinnalla myös oman älyrannekkeensa. Älykelloista ja -rannekkeista povataan iso hittiä tälle vuodelle ja yhtiöt julkistavat omia versioitaan kovalla tahdilla. Samsung suuntaa oman älyrannekkeensa urheilijoille niin kuin Gear Fit -nimestäkin käy ilmi.

Uudesta rannekkeesta löytyy 1,84 tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 432×128 pikseliä. Siitä löytyy myös tutut älykellojen ominaisuudet, joten se näyttää tietoja puhelimeen tulleista ilmoituksista. Myös esimerkiksi puhelimen musiikkisoitinta voi hallinnoida rannekkeen kautta.

Uutuus on vesi- ja pölytiivis ja siitä löytyy kiihtyvyystunnistin sekä sykkeen tunnistin. Näin ollen se voi mitata käyttäjän sykettä suoraan ranteesta. Laite tukee Bluetooth 4.0 Low Energyä, jolla se yhdistyy käyttäjänsä älypuhelimeen. Ranneketta voi vaihtaa, jos haluaa eli itse näyttöosa on irtonainen.

Samsung kertoo laitteen mitoiksi 23,4 x 57,4 x 11,95 millimetriä ja painoa sillä on vain 27 grammaa. Akun koko on 210 milliampeerituntia ja Samsung lupaa käyttöaikaa laitteelle normaalikäytöllä 3-4 päivää ja vähäisellä käytöllä viisi päivää.

Gear Fitistä on tulossa tarjolle musta, ruskea ja oranssi värivaihtoehto.

Rannekkeen avulla käyttäjä voi tarkastella liikkumistaan ja kulutustaan helpommin. Sykkeen tunnistin auttaa varsinkin kalorien kulutuksen tarkkailua paljon. Samsung ei kerro vielä laitteen saatavuus- tai hintatietoja.

Jo viikonloppuna Samsung julkisti myös uudet Gear 2 ja Gear 2 Neo -älykellot.

01

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. ts

    Nyt viimeistään ihmettelijöille ja vähättelijöille valkenee, mitä hyötyä kaarevasta SuperAMOLED-näytöstä on. Laite näyttää kaarevan näytön vuoksi huomattavasti mielyttävämmältä ja luonnommisemmalta kuin Huawein äskettäin julkaisema versio. Tokihan kapistusten välillä on muutenkin huimia eroja.

    Laitteen hinta saattaa tosin olla hieman korkeahko.

Tuoreimmat jutut