Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tältä HTC:n uusi huippupuhelin näyttää eri väreissä – ensi viikolla myös paljon puettavaa teknologiaa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC:ltä on odotettu jo pitkään uutta lippulaivaälypuhelinta. Tovi sitten HTC kutsui lehdistön julkistustilaisuuteen 25. päivä maaliskuuta, jolloin luultavasti uusi puhelin näkee päivänvalon. Kuitenkin viralliset lehdistökuvat ovat ehtineet jo vuotaa nettiin. Kuvat vuoti julkisuuteen kukas muukaan kuin tuttu vuotaja @evleaks.

The All New HTC One -lippulaivaälypuhelin kultaisena väriversiona @evleaksin julkaisemassa kuvassa

The All New HTC One -lippulaivaälypuhelin kultaisena väriversiona @evleaksin julkaisemassa kuvassa

Vuotojen perusteella uusi lippulaiva tulee myyntiin kolmessa eri värissä. Nämä ovat hopeinen, tummanharmaa sekä kultainen. Nimeksi laitteelle huhutaan melko epätavallista ”The All New One” -nimeä. Design on melko samanlaista kuin edeltäjällänsä, mutta linjoihin on tullut huomattavasti lisää pyöreyttä.

HTC:n uuteen Oneen huhutaan viiden tuuman Full HD -tarkkuudella olevaa kosketusnäyttöä. Suorituskyvystä huolehtisi Qualcommin Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri ja kaksi gigatavua RAM-muistia. Takaa löytyisi laitteen suurin yllätys: sieltä nimittäin löytyy tuplakamera, jolla pystynee ottamaan 3D-kuvia. Kameran vierestä löytyy tupla-LED-salamavalo, joista toinen LED-valo tuottaisi kylmempää sävyä ja toinen lämpimämpää.

Mobile World Congressissä HTC tullee julkaisemaan myös liudan puettavaa teknologiaa, kertoo uutistoimisto Bloomberg. HTC julkistaisi kaksi uutta älykelloa sekä jonkinlaisen älyrannekkeen.

Toinen älykelloista pohjautuisi Qualommin Toq-älykelloon ja toinen käyttäisi paljon Googlen Now -palvelua. Ranneke olisi suunnattu innokkaille musiikinkuuntelijoille ja mahdollisesti myös urheilijoille.

Bloombergin mukaan kuitenkaan käyttäjät eivät näkisi vielä uusia älykelloja tai ranneketta. HTC esittelisi uusia laitteita vasta operaattoireille. Yhtiö on aikaisemmin luvannut tuoda tänä vuonna markkinoille puettavan teknologian laitteita.htcm8silver htcm8_grey

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut