Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sonyn Xperia X on Xperia Z -huippumallin kansainvälinen versio?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Sony Yuga Mobile-review'n kuvassa

Sony Xperia Z (alias Yuga) Mobile-review’n aiemmin julkaisemassa kuvassa

Sonyn ensi vuoden uusista Android-älypuhelinsarjan ykkösmalleista on riittänyt runsaasti huhuja ja puhetta loppuvuoden aikana. Aiemmin Yuga- ja Odin-nimillä tunnettujen mallien lopulliset nimet ovat alkaneet paljastua ja Xperia X saattaakin olla Xperia Z:n sisarmalli, sen kansainvälinen versio. Asiasta kertoo IT168-sivusto.

Päivitys 29.12.2012: Uusien tietojen mukaan Odin/Xperia X olisikin Yuga/Xperia Z:n kahdella SIM-korttipaikalla varustettu versio, joka olisi muotoilultaan myös hieman erilainen, hieman paksumpi eikä Xperia Z:n tavoin veden- ja pölynkestävä.

Aiemmin olemme kertoneet Yugan nimeksi olevan todennäköisesti tulossa Xperia Z. Nyt tuoreet tiedot kertovat, että Odin-koodinimellinen malli saisi nimekseen Xperia X ja olisi käytännössä pitkälti sama puhelin kuin Xperia Z, mutta tarkoitettu kansainvälisille markkinoille.

Sonyn odotetaan paljastavan uudet valttikorttinsa CES-messujen yhteydessä tammikuussa. Euroopan osalta aikatauluun sopisi kuitenkin myös helmikuun MWC-kongressi.

Ominaisuuksien osalta Xperia Z:n ja Xperia X:n odotetaan olevan käytännössä identtisiä, mutta ulkonäöltään niiden kerrotaan eroavan sentään jonkin verran.

Uutuuksien pitäisi tarjota viisituumainen näyttö 1920×1080 pikselin tarkkuudella, 1,5 gigahertsin neliytiminen Qualcommin Snapdragon S4 Pro -siru, kaksi gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua tallennusmuistia. Käyttöjärjestelmänä mukana pitäisi olla Androidin Jelly Bean -versio.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut