Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

17,4 miljoonaa – joulupäivä oli ennätyksellinen iOS- ja Android-aktivoinneille

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Flurryn tilasto joulun 2012 iOS- ja Android-aktivoinneista

Flurryn tilasto joulun 2012 iOS- ja Android-aktivoinneista

Tämä joulu oli mobiilijoulu älypuhelinten ja varsinkin tablettien kuuluessa joulun lahjasuosikkeihin ympäri maailmaa. Tämä näkyi myös uusien laitteiden aktivoinneissa.

Mobiilianalyytiikkayhtiö Flurry Analytics on paljastanut, että sen tilaston perusteella joulupäivänä 25. joulukuuta aktivoitiin yhteensä 17,4 miljoonaa uutta Android- tai Applen iOS-käyttöjärjestelmällä varustettua laitetta.

Flurryn mukaan joulukuun 1. ja 20. päivän välillä keskimäärin aktivoitiin neljä miljoonaa Android- ja iOS-laitetta päivässä, mihin nähden joulupäivän aktivointien määrä olikin siis yli nelinkertainen. Joulupäivän aktivointimäärä on myös kaikkien aikojen ennätys. Viime vuonna joulupäivänä Flurryn mukaan aktivoitiin 6,8 miljoonaa laitetta, johon nähden tänä vuonna liikuttiin siis lähes kolminkertaisissa lukemissa.

Erityisesti tabletit olivat suosiossa tänä jouluna. Kun Flurryn mukaan 1.-20. joulukuuta älypuhelinten osuus aktivoinneista oli 80 prosenttia ja tablettien 20 prosenttia, joulupäivänä asetelma kääntyi niukasti toisin päin tablettien kattaessa 51 prosenttia ja älypuhelinten 49 prosenttia aktivoinneista.

Myös sovelluslataukset olivat jouluna kasvussa. Flurryn mukaan sovellusten asennukset kasvoivat joulupäivänä 112 prosenttia joulukuun 1.-20. päivän keskiarvoon verrattuna. Kaiken kaikkiaan iOS- ja Android-sovelluksia kerrotaan ladatun 328 miljoonaa kappaletta.

Toinen analyysiyhtiön, Distimon, mukaan joulupäivän iOS-käyttöjärjestelmän lataukset pomppasivat 87 prosenttia joulukuun keskiarvoon verrattuna. Tämä on pienempi nousu kuin viime vuonna, jolloin pomppu oli 230 prosenttia. iPadin osalta latausten kerrottiin kasvaneen 140 prosenttia, joten iPhonen osalta nousu lienee ollut erittäin vaatimatonta.

Suosituimpia sovelluksia Applen laitteille olivat Google Maps, YouTube, Skype sekä Instagram.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut