Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sonyn tulevan kestävän lippulaivaälypuhelimen nimeksi Xperia Z?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Sony Yuga Mobile-review'n kuvassa

Sony Xperia Z (alias Yuga) Mobile-review’n aiemmin julkaisemassa kuvassa

Sonyn jo jonkin aikaa huhuissa pyörinyt Yuga-kehitysnimellinen yhtiön tuleva huippumalli saanee nimekseen Xperia Z. Asiasta on kertonut Xperia Blog, joka viittaa luotettavaan lähteeseensä.

Yuga-kehitysnimen lisäksi puhelin tunnetaan myös C660x-mallikoodilla ja se on vuotanut verkkoon useissa kuvissa jo aiemmin. Mobile-review-sivusto on jo julkaissut puhelimesta usein kuvin varustetun arvostelunkin.

Nyt Xperia Z:stä on nimen ohella saatu vielä myös jotain uutta muutakin tietoa. Sen pitäisi nimittäin myös olla tavallista kestävämpää tekoa, pölyn- ja vedenkestävä, joko IP55- tai IP57-sertifikaatin arvoisesti. Lisäksi uutuuden mitoiksi kerrotaan nyt 139 x 71 x 7,9 millimetriä. Painosta ei ole toistaiseksi tietoa.

Sony Xperia Z:n ominaisuuksien kohokohta on useiden muiden ensi vuoden Android-huippumallien tapaan viiden tuuman näyttö 1920×1080 pikselin Full HD -tarkkuudella. Sen pitäisi myös sisältää tuoreiden tietojen mukaan Sonyn aiemmistakin laitteista tutun OptiContrast-tekniikan heijastusten vähentämiseksi.

Muita aiemmin paljastuneita uutuuden ominaisuuksia ovat muun muassa 12 megapikselin kamera, neliytiminen Qualcommin Snapdragon S4 Pro -siru ja kahden gigatavun RAM-muisti, tuki LTE-yhteyksille sekä myös micro-HDMI-liitäntä. Käyttöjärjestelmänä laitteesta tulee löytymään Androidin Jelly Bean -painos.

Xperia Z:n julkistusta odotellaan heti vuodenvaihteen jälkeen tammikuun alkupuolella järjestettävien CES-messujen yhteyteen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut