Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Sims-peli julkaistiin virallisesti Androidille ja iOS:lle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Electronic Arts, tuttavallisemmin EA, on julkaissut uuden Sims-pelin Androidille ja iOS:lle. The Sims Mobile tarjoaa monipuolisen Sims-kokemuksen mobiililaitteille.

Aiemmin Simssejä pelanneille tuoreen mobiilipelin idea on tuttuakin tutumpi: itse luotaville sim-hahmoille voi rakentaa elämää haluamallaan tavalla sisustaen asuntoa, luoden uraa ja rakentaen parisuhteita. EA on sisältänyt The Sims Mobileen myös moninpelin, joka onnistuu erilaisia tilaisuuksia isännöimällä. Tarjolla on esimerkiksi musiikkifestivaaleja tai pikadeittailua, joihin muutkin pelaajat voivat liittyä.

Viime vuonna pienelle piirille julkaistu The Sims Mobile on mikrotransaktioiden luvattu maa. Pelissä ostettavaa riittää, ja kalleimmillaan hinnat nousevat 99,99 Yhdysvaltain dollariin asti. Halvimmista ostoksista puolestaan selviää 2,99 dollarilla.

Lukuisista ostomahdollisuuksista huolimatta EA tarjoaa uusille pelaajille myös ilmaista sisältöä juhlistaakseen pelinsä maailmanlaajuista julkaisua. The Sims Mobilen lataavat saavat kolme pelinsisäistä tavaraa ilmaiseksi, mistä on ainakin jonkin verran apua simielämän perustamisessa.

The Sims Mobile on nyt julkaistu ja peli on ladattavissa Googlen Play-kaupasta sekä Applen App Storesta. Pelin aloittaminen on ilmaista, mutta mikrotransaktioita on tosiaan tarjolla runsaasti.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut