Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WhatsApp pidensi viestien poistoaikaa yli 1 tuntiin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

WhatsApp logoWhatsApp on pidentänyt aikaa, jonka sisällä palvelussa lähetetyt viestit voi poistaa niin, että ne poistuvat myös vastaanottajien nähtäviltä.

Esiteltyään uuden toiminnon alun perin viime vuonna, mahdollisti WhatsApp viestien poistamisen vain 512 sekunnin eli 8 minuutin 32 sekunnin ajan.

Nyt mahdollinen poistoaika on pidentynyt 4 096 sekuntiin. Muutos tapahtui jo aiemmin WhatsAppin Android-versiossa, ja sittemmin myös tuoreimmassa 2.18.31-versiossa WhatsApp-sovelluksesta iPhonelle.

Erikoiselta äkkiseltään tuntuva 4 096 sekunnin raja on perua bittijärjestelmästä, ja on 2 korotettuna potenssiin 12. 4 096 sekuntia on toisin ilmaistuna 1 tunti, 8 minuuttia ja 16 sekuntia.

Yksittäisten viestien poistaminen kaikkien nähtäviltä onnistuu pitämällä haluttua viestiä painettuna ja valitsemalla avautuvasta valikosta viestin poistamisen. Tämän jälkeen WhatsApp vielä kysyy, poistetaanko viesti kaikilta vai vain itseltä.

Viestejä voi poistaa niin yksityis- kuin myös ryhmäkeskusteluista. Poistettujen viestien tilalle keskusteluun tulee näkyviin tieto viestin poistamisesta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut