Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hei hei Android Wear, tilalle Wear OS? Google näyttää nimeävän älykellojärjestelmänsä uudelleen – samalla voi tapahtua myös suurempi uudistus

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Ilmoitus mainitsi jo Wear OS:n.

Ilmoitus mainitsi jo Wear OS:n.

Google näyttää suunnittelevan älykellojen Android Wear -käyttöjärjestelmänsä nimeämistä uudelleen Wear OS:ksi. Asiasta kertoo muun muassa Android Central -sivusto.

Tieto suunnitelmista paljastui, kun yhteisöpalvelu Redditissä yksi käyttäjä jakoi oheisen kuvan Wear OS:n mainitsevasta parittamista ehdottavasta ilmoituksesta. Käyttäjällä oli käytössään uusin 12.5-beetatestiversio Google Play -palveluista Android-laitteessaan.

Uuden Wear OS -nimen ohella ilmoituksessa mukana on myös uusi logo, joka muistuttaa Google Assistant -logoa.

Google tullee kertomaan Wear OS:stä viimeistään 8.-10. toukokuuta järjestettävän vuotuisen Google I/O -kehittäjäkonferenssinsa julkistusten yhteydessä. Merkitseekö nimenmuutos samalla myös suurempia uudistuksia itse järjestelmään, jää nähtäväksi. Todennäköistä kuitenkin on, että Googlen tavoitteena on tuoda Google Assistant -palvelunsa keskiöön myös kelloissa.

Android Wearista ei ole tullut suurta menestystä, ja älykellomarkkinoilla Android-kellot ovat jääneet jälkeen Apple Watchista. Android Wear 2.0:n tuomat uudistukset olivat melko vähäisiä, eikä myöskään kellojen tekniikassa ole tapahtunut suurta edistystä alun jälkeen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  ”Android” nyt onkin suhteellisen typerä, ”nörttimäinen” nimi!.

  • Hendriks

   Ei herranjumala. Sinä taas. Mene nyt johonki jo pilkkuines,.,!”#
   Tullee itku simmuun.,.,.

Tuoreimmat jutut