Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Honor 7C julki Kiinassa – taas yksi edullinen puhelinmalli lisää 18:9-näytöllä ja kaksoiskameralla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Honor 7C:n värivaihtoehdot.

Honor 7C:n värivaihtoehdot.

Huawei on julkistanut sisarbrändinsä Honorin alla uuden Honor 7C -älypuhelinmallin Kiinassa. Uutuuden myyntiintulosta myöhemmin Euroopan markkinoilla ei ole vielä tietoa.

Honor 7C on varustettu 5,99 tuuman 18:9-kuvasuhteen näytöllä vaatimattomalla 1440×720 pikselin tarkkuudella. Takana Honor 7C:ssä on 13 + 2 megapikselin kaksoiskamera ja edessä yksi 8 megapikselin kamera. Sormenjälkilukija löytyy puhelimen takaa.

Honor 7C:n järjestelmäpiirinä on melko tuore tuttavuus, Qualcommin Snapdragon 450, jonka etuja aiempaan suosittuun Snapdragon 430:aan ovat virrankulutusta ja lämmöntuotantoa vähentävä uudempi 14 nanometrin tuotantoprosessi sekä parempi grafiikkasuoritin. Snapdragon 450 on varustettu edelleen kahdeksalla 1,8 gigahertsin kellotaajuuteen yltävällä ARM Cortex-A53 -suoritinytimellä. Lisäksi Honor 7C:ssä on muistikorttipaikka ja kaksi SIM-korttipaikkaa.

Käyttöjärjestelmäversiona Honor 7C tarjoaa Android 8.0 Oreon Huawein EMUI 8.0 -käyttöliittymällä.

Honor 7C on teknisesti näytöltään ja kameroiltaan pitkälti identtinen viime viikolla Aasiassa myös jo julkistetun Huawei Nova 2 Liten kanssa. Honor 7C on kuitenkin rakenteeltaan alumiinia, kun Nova 2 Litessä on lasipinta takana. Lisäksi Nova 2 Litessä on käytössä vielä vanhempi Snapdragon 430 -piiri.

Kiinassa Honor 7C tulee myyntiin jo huomenna. Lähtöhinta puhelimelle Huawein kotimaassa on vain 899 juania eli noin 115 euroa 3 gigatavun RAM- ja 32 gigatavun tallennusmuistilla. 4 gigatavun RAM- ja 64 gigatavun tallennusmuisti korottavat hinnan 1 299 juaniin eli reiluun 165 euroon.

Värivaihtoehtoja Honor 7C:lle ovat musta, punainen, sininen ja kulta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Henrik3

    Marry me babe. ☺️. (Huawei).

Tuoreimmat jutut