Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Snapchatiin tulossa muista palveluista tuttu ominaisuus: @maininnat

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Snapchat on tällä kertaa ottamassa mallia Instagramista, kun sovellukseen ollaan lisäämässä uusi ominaisuus, @maininnat. Asiasta kertoo muun muassa The Verge.

Snapchatin tarinatila mahdollistaa pian muiden käyttäjien mainitsemisen @-merkillä. Sama ominaisuus on ollut käytössä jo pidemmän aikaa esimerkiksi Instagramissa ja Facebookissa. @maininta toimii samalla kaavalla kuin kilpailevissa sovelluksissa: mainintaa koskettamalla pääsee tarkastelemaan mainitun käyttäjän profiilia, josta käsin onnistuu myös kaveriksi lisääminen.

Tämänhetkisten tietojen mukaan Snapchatin @mainintoihin ei ole ainakaan aluksi tulossa autofill-toimintoa, vaan mainittavan käyttäjän tilin nimi on muistettava ulkoa ja kirjoitettava manuaalisesti @-merkin perään.

Muiden tarinoissa mainitut käyttäjät eivät ilmeisesti saa ilmoitusta siitä, että heidät on mainittu. Snap ei kuitenkaan ole toistaiseksi tiedottanut virallisesti @mainintojen ominaisuuksista, joten mikään ei toistaiseksi ole varmaa. Se kuitenkin tiedetään, että @maininnat ovat nyt testausvaiheessa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Symboli otsikossa eri?. 🤔

  2. TS

    Sinällään Snapchatilta jännä, että lisätään tuollainenkin ominaisuus ilman ilmoitusta toiselle käyttäjälle, sovellus kun tykkää ilmoitella vähän kaikesta muutenkin. Mikähän lie tarkoitus ominaisuudella ylipäätään.

Tuoreimmat jutut