Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tämän verran OnePlus 6:sta tiedetään – tuorein vuoto näyttää vahvistavan lovinäytön tulon

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus-puhelimet ovat Elisan myymänä Suomessa hyvin suosittuja, joten myös seuraavaa uutuutta OnePlus 6:ta odotetaan jo innokkaasti.

OnePlus 6:n, mallikoodi A6000, tulokset AnTuTu-suorituskykytestissä. Kuva: Android Central.

OnePlus 6:n, mallikoodi A6000, tulokset AnTuTu-suorituskykytestissä. Kuva: Android Central.

Tuorein OnePlus 6 -vuoto – näyttökuvat AnTuTu-suorituskykytestistä – tuovat vahvistusta aiemmille vuotokuville itse puhelimesta. Android Central -sivuston julkaisemat AnTuTu-kuvat vahvistavat OnePlus 6:n hyvän suorituskyvyn Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiirin siivittämänä – testitulos oli ennätykselliset 275 610 pistettä – mutta myös nähtävästi näytön yläreunan loven. Näytön yläreunan tavallista korkeammassa tilapalkissa kellonaika on siirretty vasempaan reunaan ja keskelle on jätetty tilaa lovelle.

Näyttökuvien kuvasuhde on 19:9. Todennäköinen näyttötarkkuus OnePlus 6:ssa on näin 2280×1080 pikseliä.

Väitetty OnePlus 6 nähtiin alta löytyvissä vuotokuvissa viime viikolla. Kuvissa nähtiin puhelin etupuolen laajasti kattavalla näytöllä ja lovella puhelimen yläreunassa etukameralle ja muille komponenteille. Takaa puhelin on lasikuorinen. Kaksoiskamera on sijoitettu keskilinjaan ja ovaalin muotoinen sormenjälkilukija sen alapuolelle. Lisäksi takana on OnePlus-logo.

Näytöllä kuvissa näkyvät myös tiedot 6 gigatavun RAM- ja 64 gigatavun tallennusmuistista sekä Android 8.1.0 -käyttöjärjestelmäversiosta. Aiemmat OnePlus 5 ja OnePlus 5T ovat olleet saataville myös 8 ja 128 gigatavun muistiversiona, ja myös OnePlus 6:stä nähtäneen kaksi erihintaista versiota.

Vaikka OnePlus 6:sta näyttää olevan tulossa lasikuorinen, toistaiseksi on epäselvää, tuleeko puhelin kuitenkaan tukemaan langatonta latausta. Myös kaksoiskameran yksityiskohdat ovat hämärän peitossa.

OnePlus 6:n myyntiintuloa on odoteltu OnePlussan toimitusjohtajan Pete Laun kommenttien perusteella jälleen vasta kesäkuulle, mutta vuotojen yleistyminen jo nyt voisi kieliä myös hieman varhaisemmasta aikataulusta.

Väitetty OnePlus 6 vuotokuvissa.

Väitetty OnePlus 6 vuotokuvissa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Liste

  Lovinäyttö on kyllä typerä ja toivottavasti pian ohimenevä ilmiö. Varmasti paljon kalliimpi valmistaa kuin tavallinen suorakulmainen näyttö.

  • Jeppulis

   Tuntuu ihmiset olevan todella yksikertaisia kun ei tunnuta tajuavan näiden lovien tarkoitusta ja syytä miksi se on puhelimeen laitettu. Mutta kuten tässäkin asiassa Apple ekana ja muut seuraa sitten perässä.

  • Azazel

   eipä tunnu iPhone X:ssä lovi haittaavan

Tuoreimmat jutut