Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sähköpostit muuttuvat kehittyneemmiksi – Gmailiin tulossa merkittävä muutos

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Gmail.Googlen sähköpostipalveluun Gmailiin tulee tänä vuonna suuri muutos, jonka ansiosta sähköpostit muuttuvat kehittyneemmiksi. Googlen AMP for Email tuo Accelerated Mobile Pages -verkkosivut (AMP) osaksi sähköposteja. Yhtiö tiedottaa asiasta blogissaan.

Aiemmin Google tiedotti AMP Stories -ominaisuudesta, joka tuo jatkossa Googlen hakutuloksiin medioiden tarinoita.

Yhtiön tavoitteena on vähentää sovelluksien välillä hyppelyä ja nopeuttaa sähköposteissa olevien linkkien toimintaa. Näin ollen sähköposteihin voisi liittää AMP-verkkosivuja ja ne avautuisivat sähköpostiviestissä kevyessä muodossa. Tällöin ei ole tarvetta siirtyä verkkoselaimeen sivuston täysversioon.

”Kuvittele, jos voisit tehdä tiettyjä asioita suoraan sähköpostisovelluksesta. AMP for Emailin avulla voit rekisteröityä tapahtumiin, sopia tapaamisen tai vastata kyselyihin ilman internet-selaimeen siirtymistä”, Googlen blogissa kuvaillaan AMP for Email -ominaisuutta.

AMP for Email perustuu avoimeen lähdekoodiin ja se on saatavilla kehittäjille heti. Gmailin on määrä tukea sitä tämän vuoden aikana. Vielä ei ole tietoa, tulevatko muut sähköpostisovellukset, kuten Outlook, tukemaan AMP for Emailia.

Esimerkki AMP for Email -tekniikalla toteutetusta sähköpostiviestistä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut