Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huomenna julkistettava Xiaomi Redmi Note 5 -älypuhelinkaksikko paljastui jo vuodossa – molemmissa 18:9-kuvasuhteen näyttö ja kookas akku

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Xiaomin huomenna Intiassa julkistettavat uudet Redmi Note 5 ja Redmi Note 5 Pro -älypuhelinmallit ovat vuotaneet kattavasti verkkoon jo päivää ennen julkistusta.

Puhelimista Redmi Note 5 on aiemmin Kiinassa julkistettu Redmi 5 Plus uudella nimellä. Redmi Note 5 Pro sen sijaan on aivan uusi älypuhelinmalli. Redmi Note 5 -kaksikkoa yhdistää samanlainen 18:9-kuvasuhteen näyttö.

Redmi Note 5 Pro on varustettu 5,99 tuuman näytöllä ja 2160×1080 pikselin Full HD+ -tarkkuudella, Qualcommin Snapdragon 636 -järjestelmäpiirillä sekä kaksoiskameralla takana.

Takakamera koostuu 12 megapikselin pää- ja 5 megapikselin toisesta kamerasta. Pääkameran aukon koko on f/2,2 ja pikselikoko 1,25 mikronia. Toisen kameran aukon koko on f/2,0 ja pikselikoko 1,12 mikronia. Redmi Note 5 Pron etukameran tarkkuus on 20 megapikseliä. Myös etukameran kaverina on LED-kuvausvalo.

Redmi Note 5 Prosta löytyvä Snapdragon 636 -järjestelmäpiiri on varustettu kahdella Kryo 260 -suoritinytimellä, joiden kellotaajuus on enintään 1,8 gigahertsiä. Lisäksi piirissä on Adreno 506 -grafiikkasuoritin. Mallivaihtoehtoja Redmi Note 5 Pro on saamassa kolme. Ne eroavat RAM- ja tallennusmuistin määrältään: 3 + 32 Gt, 4 + 64 Gt ja 6 + 64 Gt.

Redmi Note 5 Prossa on kookas 4 000 milliampeeritunnin akku. Liitäntänä kuitenkin vanhaa Micro-USB-mallia

Värivaihtoehtoina sekä Redmi Note 5:lle että Redmi Note 5 Prolle ovat tulossa musta, sininen, sampanja ja ruusukulta. Redmi Note 5:n merkittävimpiä puutteita Pro-malliin verrattuna ovat vain yksi takakamera, pienemmän tarkkuuden etukamera sekä heikomman suorituskyvyn järjestelmäpiiri.

Ohjelmiston osalta molemmat aloittavat Android Nougatiin pohjautuvan MIUI 9:n kanssa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut