Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhu: Xiaomilta toinen brändi pelipuhelimille

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kohinalla maailman johtavien älypuhelinvalmistajien joukkoon nousseen Xiaomin kerrotaan kaavailevan toista älypuhelinbrändiä, jolla alettaisiin julkaista pelipuhelimia. Xiaomin väitetyistä suunnitelmista kerrotaan kiinalaisessa Weibo-palvelussa.

Xiaomin huhutaan hankkineen uuden tytäryhtiön nimeltään Nanchang Black Shark Technology, tai lyhyemmin Black Shark. Tytäryhtiön väitetään keskittyvän pelaamiseen tarkoitettujen älypuhelinten tuottamiseen, joka olisi järkevä veto siinä mielessä, että sen mallit eivät suoraan kilpailisi Xiaomi-brändin alla julkaistavien älypuhelinten kanssa. Toistaiseksi kyse on kuitenkin varmistamattomasta tiedosta, mutta aiemmin lähinnä peleihin liittyviä julkaisuja Weibossa tehnyt Black Shark on tätä nykyä listattu palveluun matkapuhelinvalmistajana.

Black Sharkin huhutaan myös jo esitelleen uutta aviation class -jäähdytysteknologiaa, jota se pystyisi hyödyntämään tulevissa älypuhelimissaan. Nykyajan huippujärjestelmäpiirit kykenevät jo pyörittämään erittäin raskaita ja graafisesti kehittyneitä pelejä älypuhelimilla, mutta ongelmana on perinteisesti ollut laitteen ylikuumeneminen ja pelikokemuksen takkuaminen. Tähän rakoon Black Shark olisi väitetysti iskemässä.

Huhuille uskottavuutta tuo se, että Xiaomin palkkalistoilla oleva Sun Changxu on listattu johtoasemaan Black Shark -yhtiössä. Pelaamiseen tarkoitetut älypuhelimet ovat ainakin toistaiseksi vielä varsin pienen yleisön tuotteita. Nähtäväksi jää, aikooko Xiaomi tosissaan panostaa tuoteryhmään.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut