Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ZTE Axon 9 -älypuhelin väitetyissä vuotokuvissa – tulossa huipputekniikalla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

ZTE:n seuraava huippuälypuhelin, ZTE Axon 9 on paljastunut väitetyissä vuotokuvissa kiinalaisessa Weibo-palvelussa. Axon 7:n seuraajasta kertoo GSMArena.

Vuotokuvissa sinisenä esittäytyvä ZTE Axon 9 sisältää huipputekniikkaa, ainakin mikäli vuotoihin on uskominen. Puhelimeen on huhuttu kuuden tuuman AMOLED-näyttöä QHD+-resoluutiolla. Mielenkiintoista on, että vuotokuvissa suuren näytön alapuolelta paljastuu kolme kapasitiivista Android-näppäintä.

Axon 9:n takaa löytyy tietenkin kaksoiskamera, jonka pääkamera on tarkkuudeltaan 20 megapikseliä. Megapikselien määrä ei ole kaikki kaikessa, mutta takakamerasta niitä löytyy yhtä kaikki kahdeksan enemmän kuin edeltäjämallissa. Kaksoisetukameran tarkkuus on 13 megapikseliä.

ZTE on varustamassa Axon 9:ää Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiirillä, joka on markkinoiden ehdotonta eliittiä. Se saa parikseen vähintään 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennustilaa. Kalliimmissa vaihtoehdoissa RAM-muistia on 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 tai 256 gigatavun verran.

ZTE julkaissee Axon 9:n mitä todennäköisimmin Android 8.0 Oreolla varustettuna. Käyttöliittymä lienee varsin lähellä puhdasta Androidia, mutta sisältänee silti muutamia ZTE-lisäyksiä.

Vuodot eivät toistaiseksi kerro mitään ZTE Axon 9:n julkaisuajankohdasta, mutta tulevan huippumallin hinta on asettumassa 550 ja 630 Yhdysvaltain dollarin, eli 450-520 euron, tienoille muistimäärästä riippuen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Sromppis

    Axon 7 odotin aivan kympillä, mutta kyllästyin venailuun vanhan luurin kanssa ja piti sitten hommata op3. Ei huono vaihtoehto tämäkään, varsinkin päivitystahdosta joutuu kiittämään (ottamatta kantaa miten a7 on saanut päivityksiä, mutta mutulla sanoisin ettei niin hyvin). Anyway, tosi kaunis puhelin axon7 oli ja ei tämäkään huonolle näytä. Katsotaan jos vaikka löytäisi itsensä Suomeen edeltäjäänsä tehokkaammin.

    Ps. Tässä oli hyvä otsikko, ei turhan paljon klikkikalastelua. Pitäkää tämä. Oon nimittäin merkittävästi vähentänyt näillä sivuilla vierailuja just guon click batingin takia. Käyttäjänne on päsääntöisesti puhelin nörttejä, jotka vierailevat täällä anywway ja heitä (meitä) lähinnä ärsyttää moinen kikkailu

    • :)

      Opettelen jatkossa lisää englantia!

Tuoreimmat jutut