Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla: Tältä pian julkistettava Nokia 7 Plus näyttää

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Aiempi kiinalainen vuotokuva Nokia 7 Plussasta.

Aiempi kiinalainen vuotokuva Nokia 7 Plussasta.

Ensimmäinen Nokia-älypuhelin 18:9-kuvasuhteen näytöllä, Nokia 7 Plus, tulee kuulumaan mitä todennäköisimmin HMD Globalin Nokia-älypuhelinjulkistuksiin vajaan kahden viikon kuluttua sunnuntaina 25. helmikuuta Barcelonassa Mobile World Congress -messujen alla.

Nokia 7 Plussasta paljastui kattavasti tietoa ja (heikkolaatuista) kuvamateriaalia puolisentoista viikkoa sitten. Nyt puhelin on nähty alta löytyvällä, ulkopuolisen taiteilijan aiemman vuodon perusteella luomalla konseptivideolla, joka antaa puhelimen designista heikkolaatuisiia kuvia laadukkaamman näkemyksen.

Nokia 7 Plus on monin tavoin paranneltu versio Kiinassa loppuvuodessa lanseeratusta Nokia 7:stä.

Nokia 7 Plussan näytön koko on 6 tuumaa ja tarkkuus 2160×1080 pikselillä Full HD+ -tasoa. Android-navigaatiopainikkeet löytyvät näytöltä, ja sormenjälkilukija takaa, jossa on myös ZEISS-brändätty kaksoiskamera 12 ja 13 megapikselin kaksoiskamera. Nopealla automaattitarkennuksella varustettujen kameroiden pitäisi tarjota 2x optinen zoom. Mukana pitäisi olla myös uudistettu kamerasovellus: kameran kuva kattaa koko näytön ja mukana on myös manuaalitila. Etukameran tarkkuus on puolestaan 16 megapikseliä.

Aiemmissa kuvissa nähty musta Nokia 7 Plus -väriversio oli varustettu vastaavilla kuparikultaisilla yksityiskohdilla kuin jo Kiinassa julkistettu toisen sukupolven Nokia 6.

Nokia 7 Plus sisältää toistaiseksi Qualcommin parasta keskiluokassa edustavan Snapragon 660 -järjestelmäpiirin. Lisäksi Nokia 7 Plus tukee 18 watin (9V/2A) pikalatausta. Käyttöjärjestelmäversioksi on listattu Android 8.0 Oreo, mutta samalla Android 8.1 Oreo -päivityksen luvataan olevan jo tulossa.

Nokia 7 Plussan lisäksi MWC:ssä tulossa voivat olla toisen sukupolven Nokia 6:n kansainvälinen julkistus sekä OLED-näytöllä varustettu Nokia 8 Sirocco malliston huipulle. Huhuja on kuultu myös Googlen uuteen edullisten Android-puhelinten Android Go -sarjaan kuuluvasta Nokia 1:stä. Peruspuhelimissa luvassa voi olla Kiinassa jo esitellyn Nokia 3310 4G:n kansainvälinen julkistus sekä muita 4G-peruspuhelinuutuuksia.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut