Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Snap Maps tuli verkkoon

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Tältä Snap Maps näyttää verkkoselaimessa.

Suosittu sosiaalisen median palvelus Snapchat esitteli viime vuonna Snap Maps -tilan, jonka kautta käyttäjä pystyi katselemaan eri ihmisten tarinoita sijaintiin perustuen. Nyt kyseinen ominaisuus on käytettävissä sovelluksen ulkopuolella – ilman erillistä käyttäjätiliä. Asiasta uutisoi muun muassa The Verge.

Verkkosivustolla map.snapchat.com voi tarkastella eri käyttäjien lähettämiä tarinoita ympäri maailmaa. Koska käyttäjätiliä ei tarvita tarinoiden katseluun, ei verkkoversiossa näy käyttäjänimiä.

Snapchat tarkastaa kaikki julkiseksi menevät kuvat ja videot, jotta verkkopalveluun ei joudu mitään arkaluontoista, kiellettyä tai epäsopivaa materiaalia

Snap Maps oli alkuun varsin suosittu sovelluksessa, mutta kiinnostus sitä kohtaan laantui pikku hiljaa. Saa nähdä, lisääkö Snap Mapsin verkkoversio sen suosiota. Mikäli omia tarinoita ei halua julkiseen Snap Mapsiin – tai ylipäätään Snap Mapsiin – kannattaa Snapchatin asetuksista kytkeä haamutila päälle.

Alla Snap Mapsin verkkoversion tarina Helsingistä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut