Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uuden Nokia 6:n ensimmäinen erä myytiin loppuun 12 minuutissa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Uusi toisen sukupolven Nokia 6.

Uusi toisen sukupolven Nokia 6.

HMD Global toi uuden toisen sukupolven Nokia 6:n myyntiin Kiinassa eilen. Uusi Nokia 6 julkistettiin toistaiseksi vasta Kiinan markkinoille viime viikolla.

Kiinassa uutta Nokia 6:ta myyvät Suning sekä JD.com. Näistä Suningilla on yksinoikeus edullisempaan 32 gigatavun tallennusmuistilla varustettuun versioon.

Suning loppuunmyi uuden Nokia 6:n eilen 12 minuutissa, kertoo Vtechgraphy. Tällä kertaa poikkeuksellisesti tiedetään myös myydyn erän koko, 10 000 puhelinta. Tämä tarkoittaa, että sekuntia kohden kaupaksi kävi yli 13 puhelinta ennen niiden loppumista.

Noin vuosi sitten ensimmäisenä uutena Nokia-älypuhelimena aluksi Kiinassa markkinoille tullut Nokia 6 myi useampaan otteeseen loppuun alle minuutissa. Tuolloin myytyjen erien kokoa ei kuitenkaan paljastettu, joten ne saattoivat olla vielä huomattavasti pienempiä.

Uusi Nokia 6 maksaa Kiinassa 32 gigatavun tallennusmuistilla 1 499 juania, reilut 190 euroa, ja 64 gigatavun tallennusmuistilla 1 699 juania, reilut 215 euroa.

Uusi toisen sukupolven Nokia 6 on toistaiseksi esitelty vasta Kiinan markkinoille. Puhelimen myyntiintulosta muualla ei ole vielä tietoa, mutta uusia Nokia-älypuhelimia julkistettaneen myös kansainvälisille markkinoille todennäköisesti viimeistään helmikuun lopulla Barcelonassa Mobile World Congressin yhteydessä.

Uusi Nokia 6 jatkaa pitkälti alkuperäisen linjoilla. Tekniikassa tärkein muutos on järjestelmäpiirin vaihtuminen Qualcommin Snapdragon 430:stä tehokkaampaan ja virtapihimpään Snapdragon 630:een. Lisäksi puhelimen kokoa on saatu pienennettyä, kun erillisistä navigaatiopainikkeista on luovuttu ja sormenjälkilukija on siirtynyt edestä taakse, ja liitäntä vaihtunut USB-C:hen nopealla akun pikalataustuella.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Mauri82

  Kiinassa on niin kovat markkinat, että joku 10 000kpl on äärimmäisen pieni erä. Ja miinuusta Nokialle/HMD:lle että luopu oikeista navigointipainikkeista ja siirsi tunnistuksen takakuoreen.

 2. Hendriks

  Mitätön erä, markkinointikeinot siis samat kuin muillakin kiinalaispuhelimilla!.

  • Hendriks

   Mitätön Kiinan Hendriks!.

  • Hendriks

   Mikä olisi sopiva koko erälle?.

Tuoreimmat jutut