Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Philips Hue -älyvalot muuttumassa vielä älykkäämmiksi – pelit, videot ja musiikki voivat vaikuttaa jatkossa valoihin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Philipsin Hue-älylamput ovat saamassa alkuvuoden aikana merkittävän 3.0-ohjelmistopäivityksen, on Philips kertonut CES-messujen yhteydessä.

Hue 3.0 -päivitys on tulossa Androidille ja Applen iOS:lle toisen vuosineljänneksen aikana.

Päivitys tulee uudistamaan sovelluksen käyttöliittymää ja tuomaan takaisin kaivatun, aiemmassa päivityksessä poistetun vapaavalintaisen värin valitsimen asiakkaiden antaman palautteen jälkeen. Lisäksi sovellus tarjoaa helpon pääsyn aiempiin luotuihin skenaarioihin ja valoryhmiin.

Joulukuusta lähtien Hue-lamput ovat jo saaneet lisäksi Hue Entertainment -ominaisuudet mahdollistavan päivityksen. Jatkossa Hue-valot voivat toimia yhdessä eri pelien, elokuvien ja musiikin kanssa. Ensimmäisiä kumppaneita on Razer. Jatkossa yhteensopivat pelit, kuten Overwatch voivat vaikuttaa myös Hue-valoihin ja luoda näin lisätunnelmaa.

Philips on myös esittelemässä macOS High Sierralle ja Windows 10:lle toisen vuosineljänneksen aikana Hue Sync -sovelluksen, joka yhdessä Hue V2:n kanssa voi muuttaa valojen väriä tietokoneen näytön sisällön mukaisesti. Samoin Hue-valot voivat välkkyä myös musiikin tahdissa.

Philips vihjasi CES-messuilla myös tulossa olevista Hue-ulkovaloista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  En usko menestykseen. Liian Kiinalasita,👎.

  • Hendriks

   Hanki parempaa tekemistä!.

   Älyvalot ovat ihan mielenkiintoinen teknologia, 👍.

 2. J.S

  Hienoa! Itsellä näitä lamppuja 3 kpl ja kiva vaihdella värejä Google Home kaiutimen kanssa :)

Tuoreimmat jutut