Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei julkisti Wi-Fi-monitukiasemajärjestelmän ja virtuaalitodellisuuslaitteen IMAX-yhteistyön kera

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei WiFi Q2 -järjestelmä.

Huawei WiFi Q2 -järjestelmä.

Huawei esitteli Las Vegasin CES-messuilla Mate 10 Pron Yhdysvaltojen lanseerauksen ohella useampia uusia tuotteitaan.

Huawei WiFi Q2 on Huawein uusi Wi-Fi-järjestelmä koteihin. Se on tulossa saataville kahtena eri versiona, koostuen joko yhdestä tukiasemasta sekä sen peittoa laajentavista satelliittiasemista tai kolmesta tukiasemasta.

Molempien järjestelmävaihtoehtojen tarkoitus on laajentaa Wi-Fi-verkon kattavuutta yhtä tukiasemaa laajemmalle. Yhden tukiaseman ja satelliittien pitäisi riittää esimerkkinä viiden huoneen kattamiseen, kun kolmen tukiaseman kokonaisuus riittää jopa 5-7 huoneeseen.

Huawei WiFi Q2 yltää enimmillään teoreettiseen 1 867 megabitin sekuntinopeuteen. Yhteyden vaihto satelliittien välillä kestää vain 100 millisekuntia, ja järjestelmä tukee kaikkiaan jopa 192 yhtäaikaista laitetta. Oletuksena järjestelmä käyttää lisäksi korkeampaa 5 gigahertsin taajuutta.

Yhdysvalloissa Huawei WiFi Q2:n hinta yhdellä tukiasemalla ja kahdella satelliittiasemalla tulee olemaan 219,99 dollaria ja kolmella tukiasemalla 349,99 dollaria.

Huawein VR2-virtuaalitodellisuuslaite on toteutettu yhdessä IMAXin kanssa.

Huawein VR2-virtuaalitodellisuuslaite on toteutettu yhdessä IMAXin kanssa.

Huawei esitteli CES-messuilla myös aiemmin Kiinassa julkistettua uutta VR2-virtuaalitodellisuuslaitettaan, jonka osalta Huawei on tehnyt yhteistyötä IMAX-elokuvateatteritekniikan takana olevan yrityksen kanssa. VR2 saa erityisen elokuvien IMAX-teatterikatselutilan.

Huawein VR2 toimii yhdessä puhelimen, tabletin tai tietokoneen kanssa kytkemällä ne siihen USB-kaapelilla. Laite tarjoaa korkean 3200×1440 pikselin tarkkuuden, 1600×1440 pikseliä silmää kohden, sekä 90 hertsin virkistystaajuuden.

Huawei VR2:n saatavuudesta tai hinnasta kansainvälisillä markkinoilla ei ole vielä tietoa, kuten ei myöskään WiFi Q2:n tai VR2:n mahdollisesta myyntiintulosta Suomessa.

Lisäksi Huawei esitteli myös älykodin HiLink-hallintaratkaisua.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Henrik3

    Erittäin mielenkiintoista!. 🤔

Tuoreimmat jutut