Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi lisälaite tekee iPhonesta 360-kameran

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Aiemminkin 360 asteen kameroita iPhoneille julkaissut Insta360 on nyt kertonut verkkosivuillaan uudesta Insta360 Nano S -kamerasta, joka lupailee korkealaatuisia 360-otoksia.

Sulavasti muotoiltu Insta360 Nano S tarjoaa mahdollisuuden 20 megapikselin 360-otoksiin ja 4K-laatuiseen 360-videoon. Edeltäjään verrattuna uusina ominaisuuksina on lisätty mahdollisuus livestream-kuvaukseen, jolla kuvattua materiaalia on mahdollista striimata sekä YouTuben että Facebookin kautta. Lisäksi kameraan on lisätty ajastin-toiminto.

Insta360 Nano S sisältää tietenkin myös kuvanvakausominaisuuksia videokuvausta helpottamaan ja se mahdollistaa myös vaikkapa 360 asteen videopuhelut. Kamera kiinnitetään iPhoneen Lightning-liitännällä, joten kuvattaessa puhelinta joutuu pitämään kädessä ylösalaisin.

Insta360 Nano S on nyt julkaistu ja se on saatavilla yhtiön omasta verkkokaupasta ja Amazonista. Uutuuden hinta on 279 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut