Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suomalaisen Uponorin Phyn-yhteisyritys julkisti älypuhelimeen yhdistyvän vedenpainemittarin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Suomalaisen Uponorin yhteisyritys Phyn on julkistanut vedenpainemittarin, joka yhdistyy älypuhelimeen. Yhtiö tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Kotitalouksillekin tarkoitettu vedenpainemittari on nimeltään The Plus ja se toimii tietenkin sekä iOS- että Android-laitteiden kanssa. Laitteen toimintaperiaate perustuu Phynin mukaan algoritmeihin, jotka havaitsevat esimerkiksi putkistossa tapahtuneen vuodon tai putken jäätymisen talviaikaan. Tarvittaessa The Plus sulkee itse vedentulon kokonaan vesivahingon estämiseksi.

The Plus tekee päivittäisiä Health Check -tarkastuksia ja ilmoittaa havaitsemistaan ongelmista suoraan älypuhelimen ilmoitusten kautta. Lisäksi laitteen toimintavarmuutta parannetaan yhtiön mukaan pikkuhiljaa sitä mukaa kun uutta tietoa tulee saataville.

The Plus julkaistaan aluksi rajoitetusti osassa Yhdysvaltoja Uponor Pro Squadin kautta 850 dollarin, eli noin 700 euron hintaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Yhteisyritys, muttei mainita kenen kanssa!. 👎

Tuoreimmat jutut