Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lenovon ensimmäinen uudenlainen Windows 10 -laite ARM-suorittimella on Miix 630 – myös ThinkPad X1 -mallisto päivittyy

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Lenovo Miix 630.

Lenovo Miix 630.

Kuluva vuosi tuo markkinoille uudenlaiset Windows 10 -laitteet varustettuna älypuhelimista tutuilla ARM-pohjaisia suorittimia sisältävillä järjestelmäpiireillä.

Aiemmin ensimmäisistä omista laitteistaan ovat kertoneet jo Asus ja HP, ja nyt CES-messujen yhteydessä oli Lenovon vuoro. Uudet ARM-pohjaiset laitteet tulevat tuomaan pidemmän akunkeston, jatkuvan mobiiliyhteyden ja välittömän käynnistymisen Windows 10 -tietokoneisiin.

Lenovon ensimmäinen uusi Windows 10 ARM -laite on Miix 630. Kyse on erillisellä näppäimistöllä varustetusta tabletti-kannettava-hybridilaitteesta.

Miix 630 sisältää 12,3 tuuman kosketusnäytön, Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin, Windows Hello -tunnistautumiseen infrapunakameran, liitettävän täyskokoisen näppäimistön ja kosketuskynän sekä ennen kaikkea 20 tuntiin yltävän akunkeston. Mukana on myös 4G LTE -mobiiliverkkoyhteys. Tarkemmat Miix 630:n tekniset tiedot käyvät ilmi alta. Painoa Miix 630:lla on 1,33 kilogrammaa.

Lenovo Miix 630 on tulossa myyntiin huhti-kesäkuussa 799,99 dollarin hintaan, mukaan lukien näppäimistö ja kosketuskynä.

Täysin uuden Miix 630:n lisäksi Lenovo päivitti CES-messujen yhtedessä laajasti myös ThinkPad X1 -laitemallistoaan.

ThinkPad X1 Yogan, ThinkPad X1 Tabletin ja ThinkPad X1 Carbonin uudistumista yhdistävät muun muassa Intelin uudet 8. sukupolven Core-suorittimet.

Uudet ThinkPad X1 Yoga ja ThinkPad X1 Carbon tukevat näytöissään Dolby Vision HDR -teknologiaa. Lisäksi niissä turvallisuutta parantaa web-kameran piilottaminen avattavan luukun taakse.

ThinkPad X1 Yogan tavoin myös uusi ThinkPad X1 Tablet tukee uutta Lenovo Pen Pro -kynää, joka sisältää 4 096 tason painetunnistuksen. ThinkPad X1 Tabletin näytön koko on kasvanut edellisen sukupolven 12 tuumasta 13 tuumaan.

Lenovo ThinkPad X1 Tablet.

Lenovo ThinkPad X1 Tablet.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga.X

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    On nuhapumpulla pikkasen suolainen hintalappu!

    • Christian

      Joo ei ihan kauhean kovia tuloksia ole vetänyt Geekbenchissä. Tosin tuoreimmat on marraskuun alusta ja paljon on varmasti tapahtunut sen jälkeen. Toivottavasti MS saa homman kuitenkin toimimaan. Idea ainakin on hyvä.

Tuoreimmat jutut