Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä älykellossa yhdistyvät perinteisen rannekellon viisarit ja värinäyttö

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Sveitsiläinen MyKronoz on CEs-messuilla julkistanut uuden MyKronoz ZeTime -hybridiälykellonsa, joka yhdistää perinteisen analogikellon ja älykellon ominaisuuksia. Uutuudesta kertoo Phone Arena.

MyKronoz ZeTime on maailman ensimmäinen rannekello, joka sisältää perinteisten rannekellon viisarien ohella myös värinäytön tarjoten näin kaikki älykellolta vaadittavat ominaisuudet. Kello sisältää lisäksi MyKronozin aiemmistakin tuotteista tuttua Smart Movement -teknologiaa, jonka ansiosta ZeTimen viisarit jaksavat toimia jopa 30 päivän ajan yhdellä latauksella.

MyKronoz ZeTimesta julkaistaan kaksi versiota, Petiten kellotaulu on halkaisijaltaan 39 millimetriä ja Regular-version puolestaan 44 millimetriä. Ensin mainitussa on 1,05 tuuman näyttö ja jälkimmäisessä 1,22-tuumainen näyttö. Molemmissa resoluutio pysyy kuitenkin samana ja on 240 x 240 pikseliä. Petite pärjää 180 milliampeeritunnin akulla, kun Regular tarvitsee 200 milliampeeritunnin virtalähteen. Akunkestoksi luvataan analogitilassa 30 päivää ja älykellotilassa kolme päivää. Tarkempia lisätietoja löytyy MyKronozin verkkosivuilta.

MyKronoz keräsi sykemittarinkin sisältävää ZeTime-kelloaan varten joukkorahoituksena yli kuusi miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, ja julkaisee uutuutensa maailmanlaajuisesti ”piakkoin” hintaan 199,90 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. perti16

    Jostain syystä itseä viehättää tällaiset ”oikeat” analogiset kellot, jotka toimivat pääsääntöisesti perinteisenä kellona, mutta joskus tarvittaessa älykellona. Päivittäistä latausta ei millään jaksaisi.

  2. Hendriks

    Yleensä sveitsiläiset osaavat, mutta tämä on aivan hirveän näköinen, 👎.

Tuoreimmat jutut