Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhut kiihtyvät: Microsoftin työntekijä viittasi nettiviestissään Surface Phoneen – muokkasi sitten nopeasti viestiään

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Microsoftin paluusta jälleen älypuhelinmarkkinoille uudenlaisella Surface-laitteella on riittänyt paljon huhuja. Lisää vauhtia huhuihin laittoi nyt todennäköisesti tahtomattaan Microsoftin työntekijä tuoreella nettiviestillään.

Microsoftin Asia Research Institutessa työskentelevä insinööri vastasi kiinalaisessa Zhihu-kysymys-vastauspalvelussa kysymykseen Microsoftin Cortana-virtuaaliavustajan heikosta integroinnista Android-käyttöjärjestelmään. Hänen mukaansa syynä ovat käyttöjärjestelmän tarjoamat vaatimattomat mahdollisuudet lisäten odottavansa innolla Cortanan toimivan täydellisesti tulevassa Surface Phonessa. Asiasta on kertonut muun muassa MSPoweruser-sivusto.

Tästä lähti liikkeelle myrsky vesilasissa. Myöhemmin työntekijä pyrkikin selventämään päivittämällä viestiään, ettei hän ole varma onko Surface Phone todella tulossa.

Microsoftin tiedetään useiden raporttien sekä myös sen jättämien patenttihakemusten perusteella työstävän uutta taittuvarakenteista mobiililaitetta – huhutusti Andromeda-koodinimellisessä projektissa. Laitteessa voisi olla kaksi näyttöä, jotka laite avattuna kuitenkin muodostaisivat käytännössä yhtenäisen näkymän. Tiettävästi laitteessa merkittävä rooli olisi kynän käytöllä. Laite laajentaisi Windows Ink -tukea ja toimisi näin esimerkiksi kätevänä sähköisenä muistikirjana. Laite ei olisikaan välttämättä ensisijaisesti älypuhelin, mutta toimisi myös sellaisena. Laitteessa olisi käytössä täysi Windows 10 -käyttöjärjestelmä sovelluksineen Windows 10 Mobilen sijaan.

Microsoftin on odotettu esittelevän laitteensa todennäköisesti vuoden 2018 aikana.

Alla Microsoftilta odotetusta laitteesta luotuja konseptikuvia.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. joojatkoon

  Ainakin kuvassa näyttää hyvältä. Josko tosta olisi androidin ja iphone korvaajaksi. Kumpikin leiri pännii itseäni. Mitä mieltä Hendriks :) ?

  • Hendriks

   Tuossa ei ole kyse mistään puhelimesta!.

 2. Robob

  Aivan sama mitä sieltä tulee jos pissa lentää asiakkaiden jaloille kuitenkin kauniissa kaaressa Microsoftin tapaan.

Tuoreimmat jutut