Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tällainen on Alcatel 5 -huippupuhelin – design vuotokuvissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Tulevan Alcatel-huippupuhelimen, Alcatel 5:n, hyvin todennäköisesti lopullinen design on vuotanut julkisuuteen, vuotajana vanha tuttu Evan Blass. Asiasta uutisoi Android Authority.

Alcatel-puhelimia valmistava kiinalainen TCL on luonnollisesti panostanut ohuisiin näytönreunuksiin kolmen reunuksen osalta ja 18:9-kuvasuhteen näyttöön. Mielenkiintoista on, että suunnittelussa on päädytty jättämään paksumpi reunus näytön yläpuolelle. Alcatel 5:n takaa löytyy perinteinen kamera LED-kuvausvaloineen, jonka lisäksi myös etukamera näyttää saaneen kaverikseen salaman. Sormenjälkilukija on sijoitettu puhelimen taakse.

Tarkemmista teknisistä yksityiskohdista, hinnoista puhumattakaan, ei vielä ole tietoa, mutta akun kooksi huhutaan 3000 milliampeerituntia. Lisäksi Alcatel 5 näyttää jättäneen taakseen perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliitännän, joten lataamisen ohella myös musiikin kuuntelu tapahtuu USB-C-liitännän kautta.

Alcatel 5:tä voitaneen odotella julkistettavaksi mobiilialan CES-messuilla ensi kuussa viiden muun Alcatel-puhelimen ohella.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut