Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus julkisti OnePlus 5T:stä karkeapintaisen Sandstone White -värivaihtoehdon – katso kuvat

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus on virallisesti julkistanut uuden värivaihtoehdon OnePlus 5T -älypuhelimelleen. Uusi väri on nimeltään Sandstone White.

OnePlus 5T Sandstone White on pitkälti samanlainen kuin aiemmin esitelty OnePlus 5T:n Star Wars Limited Edition -versio. Uudessa versiossa ei vain ole valkoisessa takapinnassa punaista Star Wars -logoa. Yksityiskohdista esimerkiksi hiljennyskytkin on sekä Sandstone White- että Star Wars -versiossa väriltään pirteän punainen ja muut painikkeet mustia.

Sandstone White -versio on nimensä mukaisesti pinnaltaan karkea, kuten aikanaan alkuperäinen OnePlus One sekä sen seuraaja OnePlus 2.

Sandstone White -värivaihtoehto julkaistaan vain suuremmilla 8 gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennusmuistilla. Euroopassa hinta on 559 euroa, joka on 20 euroa vähemmän kuin Star Wars Limited Edition -mallin 579 euroa ja saman verran kuin OnePlus 5T:n aiemmalla sileäpintaisella mustalla Midnight Black -värillä. OnePlus 5T Sandstone Whiten Suomen julkaisusta ei ole vielä toistaiseksi tiedotettu.

Päivitys 5.1. kello 16.16: OnePlus on vahvistanut, ettei Sandstone White -värivaihtoehto ole tulossa myyntiin. /// 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut