Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei toimittaa 153 miljoonaa älypuhelinta tänä vuonna

Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!

Huawei logo Mobile is the Future.Huawei kasvattaa liikevaihtoaan vuonna 2017 15 prosentilla 600 miljardiin juaniin eli noin 77 miljardiin euroon, on Huawein johtovuorossa oleva pääjohtaja Ken Hu kertonut Huawein työntekijöille osoitetussa uudenvuoden viestissä, kertoo Reuters.

Huawein kasvu hidastuu aiemmista vuosista, sillä 15 prosentin kasvuvauhti on hitainta neljään vuoteen. Aiemmin tänä vuonna Huawei viestitti panevansa aiempaa enemmän painoarvoa toiminnan tehokkuuden ja kannattavuuden parantamiselle.

Viestissään Ken Hu kertoi myös Huawein älypuhelintoimitusten yltävän päättyvänä vuonna 153 miljoonaan. Vuonna 2016 toimitukset ylsivät 139 miljoonaan älypuhelimeen 29 prosentin kasvulla, kun tänä vuonna kasvuvauhti on hiipunut 10 prosenttiin.

Huawein maailmanlaajuinen markkinaosuus älypuhelimista on kohonnut yli 10 prosenttiin ja se on kappalemäärillä mitattuna markkinoiden kolmanneksi suurin Samsungin ja Applen jälkeen.

Älypuhelimia, tabletteja ja niiden lisävarusteita myyvän kuluttajaliiketoiminnan rinnalla Huawei on myös selvästi suurin verkkoyhtiö kilpailussa Nokian ja Ericssonin kanssa.

Uudenvuoden viestissään pääjohtaja Ken Hu totesi vaativansa Huawein yritysratkaisujen liiketoiminnan jatkavan kasvua ja nousevan yhtiön kolmanneksi tukijalaksi tulevien viiden vuoden aikana. Lisäksi Hu odottaa kuluttajaliiketoiminnan parantavan edelleen kannattavuutta, uuden pilviliiketoiminnan kasvattavan kokoaan ja operaattoreita palvelevan verkkoliiketoiminnan peittoavan alan yleisen kehityksen.

Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut