Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Garmin esitteli vívofit 4 -aktiivisuusrannekkeen – tarjoaa jopa yhden vuoden akkukeston

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Garmin on julkistanut uuden vívofit 4 -aktiivisuusrannekkeensa. Kyse on seuraajasta nykyiselle vívofit 3:lle, joka on kerännyt kehuja edullisena, mutta monipuolisena vaihtoehtona markkinoiden kalliimmille aktiivisuusrannekkeille.

Uutta vívofit 4:ssä on päivitetty design ja aina päällä oleva värinäyttö. Käyttäjälle on myös mahdollisuus kustomoida ranneketta erilaisilla teemoilla, jotka ottavat hyödyn irti uudistuneesta näytöstä.

Vaikuttavana saavutuksena vívofit 4:n akku kestää Garminin mukaan jopa vuoden huolimatta siitä, että ranneke mittaa otettuja askelia, kuljettua matkaa, kulutettuja kaloreita ja unen määrää. Urheiluprofiilien osalta ranneke toimii kävellessä, juostessa, pyöräillessä ja uidessa. Näin ollen ranneke on myös vedenkestävä.

Urheiluominaisuuksien lisäksi vívofit 4 sisältää ajastimen, sekuntikellon, sää-widgetin ja useita eri hälytystoimintoja. Yhdistettynä puhelimeen rannekkeelle voi myös käyttää Find My Phone -toimintoa, joka nimensä mukaisesti auttaa löytämään kadonneen puhelimen äänimerkin avulla.

Myyntiin vívofit 4 on saapunut tänään Amazonin kautta ja hintaa rannekkeella on edeltäjänsä tapaan 80 dollaria eli vajaat 70 euroa. Värivaihtoehtoina on White (valkoinen), Limegreen Speckled (limekuvioitu musta) ja Black (musta). Lisäksi ylimääräisiä värivaihtoehtoja tulee saataville vaihdettavien rannekkeiden muodossa.

Garminin esittelyvideon Vívofit 4:stä voi katsoa alta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Takapenkkiläinen

    Jokohan Garmin on kehittänyt rannakkeeseen sellaisen innovaation, että ranneke ei muutaman kuukauden käytön jälkeen katkea näytön tyvestä. Takuu kyllä toimii, mutta vaivaa se jatkuva reklamointi aiheuttaa. Nytkin olemme liikuntapitoisella lomareissulla ilman Garminia tuosta syystä.

  2. ehkäjatkooon

    Kun hankitte näitä aktiviisusrannekeita, niin kannattaa miettiä mistä leiristä sen ostatte.

  3. Hendriks

    Parempi kuin Polar, 👍.

Tuoreimmat jutut