Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhut olivat väärässä – tämä malli ei ollutkaan Samsungin tuleva taittuva puhelin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung kyltti logoSamsungin taittuvaa Galaxy X -älypuhelinta on odotettu ikuisuudelta tuntuva aika. Lopulta sitä ei odotuksista huolimatta nähty markkinoilla tänäkään vuonna – nyt katseet onkin suunnattu jo jälleen ensi vuoteen.

Aiemmin Samsungin arveltiin kehittävän taittuvaa älypuhelintaan mallikoodilla SM-G888N0. Tämän mallikoodin laitteesta ajateltiin olevan tulossa Galaxy X. Puhelimen mallikoodi ilmestyi aiemmin Samsungin tukiverkkosivustolle, mikä kasvatti odotuksia.

Nyt kuitenkin on käynyt ilmi, että SM-G888N0 onkin vain Samsungin uusi puhelin viranomais- ja ammattilaiskäyttöön eikä sillä ole mitään tekemistä Galaxy X:n eli Samsungin taittuvan älypuhelimen kanssa.

Samsung on listannut SM-G888N0:n yhteensopivaksi rautateille tarkoitetun LTE-R-teknologian kanssa tuoreessa lehdistötiedotteessaan. Asiasta on kertonut muun muassa Mobielkopen-sivusto. Muita tietoja puhelimesta ei vielä ole, mutta tämäkin riittää kumoamaan aiemmat ajatukset tästä mallikoodista.

ZTE Axon M:ssä on kaksi näyttöä.

ZTE Axon M:ssä on kaksi näyttöä.

Samsungin tulevasta taittuvasta älypuhelimesta tiedetään kaiken kaikkiaan toistaiseksi varsin niukasti. Sen odotetaan kuitenkin sisältävän yhden taipuvan näyttöpaneelin sijaan kaksi erillistä rinnakkaista näyttöä – hieman ZTE:n jo aiemmin tänä vuonna julkistaman Axon M:n tavoin. Lisäksi puhelin tuotaneen markkinoille vain hyvin rajatusti, mahdollisesti esimerkiksi vain Samsungin kotimarkkinoilla Etelä-Koreassa. Samsung on toiminut samoin aiemmin esimerkiksi Galaxy Roundin kanssa. Se esitteli Samsungin mallistossa sittemmin yleistyneen AMOLED-näyttöteknologian, jossa näyttö kaartui puhelimen kyljille.

Tähän asti tulevasta puhelimesta on myös puhuttu Galaxy X:nä, mutta sekään ei enää yhtä todennäköiseltä lopulliselta mallinimeltä iPhone X:n jälkeen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut